Aanwezig op The Glamping Show

Van 20 - 22 september vindt in Het Verenigd Koninkrijk The Glamping Show plaats. Een drie daags evenement waar Blogs4Travel oprichter Richard Otten aanwezig zal zijn namens glamping.nl. Aan Richard de eer om een lezing te mogen geven op dit internationale evenement!

"Daarnaast is het evenement een uitgelezen moment om te netwerken op internationaal niveau. Op The Glamping Show zijn namelijk wel 28 landen vertegenwoordigd!"

Wat is The Glamping Show?

Iedereen die een beetje thuis is in de glampingbusiness weet dat The Glamping Show een belangrijk evenement is. Niet voor niets worden drie dagen gevuld met lezingen en workshops en vind je er vele standhouders. De standhouders zijn veelal aanbieders van glampingaccommodaties. Met glamping.nl als grootste Blogs4Travel label is dit voor ons een unieke kans om kennis te maken met aanbieders om zo wellicht nieuw aanbod toe te voegen. Daarnaast is het evenement een uitgelezen moment om te netwerken op internationaal niveau. Op The Glamping Show zijn namelijk wel 28 landen vertegenwoordigd!

Aanwezig op The Glamping ShowInteressante lezingen

Naast struinen over de beurs om contacten en inspiratie opdoen worden er drie dagen lang de gehele dag door lezingen gegeven. Op vrijdag 21 september houdt ook Richard een interessante lezing "Trends from afar: What can we learn from Europe". In zijn lezing gaat Richard in op de huidige trends in Europa en wat je hiermee kunt binnen je eigen bedrijf in de glampingbusiness. Tijdens The Glamping Show worden in totaal ruim 70 lezingen gegeven. Meer dan genoeg voor een dosis inspiratie! Het gehele programma aan lezingen vind je hier.

Ben jij een bedrijf dat actief is in de glampingbranche? Of je nu een aanbieder van accommodaties, blogger of affiliate bent, een bezoek aan The Glamping Show is absoluut aan te raden. Na inschrijving ontvang je gratis tickets voor het evenement. Wellicht zien we jou in Stoneleigh Park in het Verenigd Koninkrijk.

Aanwezig op The Glamping ShowWil je meer informatie over The Glamping Show? Lieke schreef hier een blog over op glamping.nl waarin zij verder ingaat op wat je precies op dit evenement vindt. 

Andere blogartikelen