Arrivederci Blogs4Travel

Na twee jaar komt er een einde aan mijn avontuur bij Blogs4Travel! Ik (Kathleen) ga mij richten op een nieuwe uitdaging en mijn eigen bedrijf La Cucina di Caterina. En ik kan alleen maar zeggen: bedankt voor alles en tot ziens.

"Toch is het tijd voor een nieuwe uitdaging, niet in Italië maar in het mooie Nederland deze keer."

Hoe het begon

In februari 2017 kwam ik voor het eerst op kantoor, bij een bedrijf dat toen nog in de kinderschoenen stond. Ik kwam twee maanden lang meewerken en alles leren over content schrijven, voordat ik voor een half jaar naar het Gardameer vertrok als hoofd animatrice. Dat was een hele leuke tijd die voorbij vloog. Ook die 6 maanden in Italië vlogen voorbij, en voor ik het wist zat ik in oktober datzelfde jaar alweer op kantoor bij Blogs4Travel. Het bedrijf was in die tijd al behoorlijk gegroeid en ik ging mij niet meer alleen bezig houden met content schrijven, maar ook met de Italiaanse klanten!

Daar heb ik veel van geleerd, maar toch trok Italië me nog. Ik wilde nog een keer terug naar de camping in Italië die inmiddels als thuis voelde. Dus in april 2018 zat ik weer in de auto richting Weekend Glamping Resort. Maar het contact met mijn collega's in Nederland bleef, en in oktober 2018 was ik weer onderweg naar het vertrouwde kantoor in Woerden. Dat is inmiddels bijna een jaar geleden. Een jaar waarin ik weer veel heb geleerd, gelachen en genoten. Toch is het tijd voor een nieuwe uitdaging, niet in Italië maar in het mooie Nederland deze keer.

Bedankt en tot ziens!

Dus rest mij alleen nog te zeggen: bedankt en tot ziens. Bedankt voor de mogelijkheden, gezelligheid en leuke tijd op kantoor. Bedankt aan de klanten waarmee ik een jaar lang het contact heb mogen onderhouden. En tot ziens, want die lekkere taarten op kantoor kan ik natuurlijk niet missen, dus ik kom nog wel eens een stukje mee eten ;).

Arrivederci Blogs4Travel

Andere blogartikelen