Blogs4Travel op reis met de Erwin Hymer Group!

De afgelopen weken zijn we in gesprek gegaan met de Erwin Hymer Group en is er een leuk idee voor een samenwerking ontstaan. De Erwin Hymer Group is de marktleider in campers en caravans, met merken als Bürstner, Dethleffs, LMC en Carado en hun online platform FREEONTOUR. Zij stellen ons een Bürstner camper beschikbaar om een prachtige reis te kunnen maken: een contentreis door Europa! Dat kunnen we natuurlijk niet zomaar laten gaan en dus hebben we de afgelopen weken hard gewerkt om dit concept te realiseren. En volgende week is het zover... Op 20 juni stappen Suzan en Tessa in een Bürstner camper, op weg naar de eerste bestemming: het Gardameer!

Onze reis kun je helemaal volgen via onze blogs, een logboek op FREEONTOUR en social media!"Op 20 juni stappen Suzan en Tessa in een Bürstner camper, op weg naar de eerste bestemming: het Gardameer!"

Contentreis

Tijdens de reis van 10 dagen gaan we langs verschillende bestemmingen in Europa: het Gardameer, Venetië, Toscane, de Bloemenrivièra, de Côte d'Azur en via de Ardèche en de Jura naar boven naar Nederland. Een intensieve reis waarbij we content op verschillende niveaus maken. Naast dat we voor onze eigen domeinen schrijven, houden we ook een logboek bij op FREEONTOUR.

FREEONTOUR

FREEONTOUR is het online platform van de Erwin Hymer Group. Klanten van de Erwin Hymer Group kunnen zich hiervoor aanmelden en krijgen toegang tot kortingen op campings, tankstations en nog veel meer bedrijven. Op het platform van FREEONTOUR vertellen ze de verhalen van hun reis door middel van een logboek. Tips voor wandelpaden, wijnproeverijen of routes kun je hier allemaal tussen vinden. En dat gaan wij ook bijhouden!

Elke dag schrijven we een nieuwe update over onze dag en over onze ervaring met de camper. Volg jij ons ook?

Benieuwd op welke domeinen je ons kunt vinden?

Je kunt ons volgen via allerlei domeinen. Niet alleen op FREEONTOUR, maar onze social media en blogs staan volgende week volop in het teken van onze reis. Benieuwd waar domeinen je ons kunt vinden? Op maar liefst zes blogs willen we jou volgende week inspireren met prachtige foto's, blogs en video's!

Klik snel op de website en vergeet ons niet te liken en te volgen! Houd onze social media kanalen goed in de gaten en volg ons tijdens de reis door Duitsland, Italië en Frankrijk!

Andere blogartikelen