Blogs4Travel presenteert op de Kampeer en Caravanbeurs in Utrecht

In ons vorige blog kondigden we aan dat we een samenwerking hadden gesloten met de Erwin Hymer groep, die ons uitnodigde om met één van hun campers een rondreis door Europa te maken. Suzan en Tessa hebben in de zomer 10 dagen van camping naar camping gereisd en hierover geblogd. Deze geweldige blogreis krijgt nu een leuk en passend vervolg...

"Suzan en Tessa hebben in de zomer 10 dagen van camping naar camping gereisd en hierover geblogd. Deze geweldige blogreis krijgt nu een leuk en passend vervolg..."

De blogs zijn natuurlijk op onze eigen labels te vinden, maar zijn ook geplaatst op de blog van de Hymer groep: Freeontour.nl. Dit reisportaal is inmiddels 3 jaar oud en de community is sindsdien enorm gegroeid. Maar liefst 20.000 geregistreerde gebruikers bezoeken maandelijks minimaal 50.000 pagina’s. Het reisportaal wordt geleidelijk één van de meest toonaangevende platforms in de kampeerwereld en we zijn dan ook trots dat we hieraan mogen bijdragen.

Blogs4Travel presenteert op de Kampeer en Caravanbeurs in UtrechtNog trotser zijn we dat we op de komende editie van de Kampeer en Caravanbeurs (KCJ) in Utrecht van 11 tot en met 15 oktober op twee dagen zijn uitgenodigd om over deze prachtige blogreis te mogen vertellen! Op woensdag 11 en donderdag 12 oktober zullen we om 13:10 op het podium staan van het kampeertheater. Het theater bevindt zich links achterin hal 7 en is te herkennen aan de rood-wit-blauwe doeken in de lucht.

Ben je op de beurs? Kom dan zeker even langs! Wellicht tot dan.

Blogs4Travel presenteert op de Kampeer en Caravanbeurs in Utrecht

 Andere blogartikelen