D-reizen affiliate evenement in Utrecht

Vorige week donderdag was ik (Renske) aanwezig bij het D-reizen affiliate evenement in Utrecht. Hier kwamen verschillende affiliatepartijen die de campagnes van D-reizen promoten bij elkaar om D-reizen in de toekomst nog beter op de kaart te kunnen zetten via online platformen.

"Tijdens de openingspresentatie werd duidelijk hoe wij D-reizen kunnen promoten en waar D-reizen voor staat."

Openingspresentatie D-reizen

Maarten en Karlyn verzorgden de openingspresentatie. Wat vooral interessant is aan D-reizen is dat zij een vakantievergelijkingssite zijn. Zij gaan voor jou op zoek naar de beste deals op de door jou gewenste locatie. Dit doen zij niet alleen online, maar ook offline met meer dan 250 reisbureaus. Interessant dat je als vakantievergelijkingssite zo'n grote hoeveelheid aan reisbureaus hebt. Op dit moment is er vanuit D-reizen net een nieuwe website gelanceerd. Met behulp van deze nieuwe website hoopt D-reizen naast de gebruikelijke doelgroep, ook millenials aan te trekken hun reis te boeken via D-reizen.  De nieuwe website bevat onder andere meer personalisatietechnieken. Hierdoor kan de content beter worden afgestemd op de doelgroep.

Tijdens de openingspresentatie werd duidelijk hoe wij D-reizen kunnen promoten en waar D-reizen voor staat. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor onze andere websites nog veel meer met D-reizen doen. Deze zomer zijn wij gestart met het promoten van D-reizen via Daisycon op ons platform Kids-Campings. Maar ook voor bijvoorbeeld ons platform Gardameer kan een samenwerking interessant zijn. Wij hebben in ieder geval weer genoeg stof tot nadenken om D-reizen beter op de kaart te zetten via onze domeinen. Ook zijn we razendbenieuwd naar de resultaten van de nieuwe website!

Een gezellige middag

Naast het zakelijke deel was het ook vooral een gezellige middag. Als inwoner van Utrecht was ik het meest benieuwd naar de rondvaart door de Utrechtse grachten. Zelf had ik mijn eigen stad nog nooit vanaf het water bewonderd. Erg leuk om de stad eens vanuit een ander perspectief te zien. Ook de lunch die werd verzorgd door Stadskasteel Oudaen was van goede kwaliteit. Achteraf nog even nageborreld met de aanwezige affiliate partijen. Al met al een zeer geslaagde middag!

Meer weten over affiliate marketing en hoe jij hiermee aan de slag kunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@blogs4travel.nl.

Andere blogartikelen