Een kijkje in de (werk)week van Lars

Lars is op 4 februari 2019 begonnen met zijn afstudeerstage bij Blogs4Travel. Hij is twee dagen werkzaam bij ons op kantoor en daarnaast is hij druk bezig met zijn afstudeerscriptie in het kader van zijn opleiding aan de Breda University of Applied Sciences. Die scriptie schrijft hij ook voor ons!

Een kijkje in de (werk)week van Lars

"Ik ben tijdens de twee dagen dat ik op kantoor ben voornamelijk bezig met het domein Charme & Quality."

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Ik ben tijdens de twee dagen dat ik op kantoor ben voornamelijk bezig met het domein Charme & Quality. Dit doe ik samen met mijn collega Kathleen. Ik zoek nieuwe accommodaties die aansluiten bij het DNA van het label. Vervolgens benaderen we deze accommodaties of zij geïnteresseerd zijn in een vermelding op Charme & Quality. Daarnaast ben ik ook bezig met het schrijven van blogs voor alle overige domeinen en beheer ik de Instagramkanalen van een aantal van onze labels. De overige tijd ben ik bezig met het opvoeren van bestemmingen voor klanten. Hierdoor is het werk lekker afwisselend!

Wat maakt jouw baan zo leuk?

Het leuke aan het werk vind ik dat je je eigen enthousiasme en passie kwijt kunt in de teksten die je schrijft. Ik ben dan ook van mening dat wanneer je over iets schrijft waar je zelf enthousiast over bent, je het gemakkelijker vanuit je hart kunt schrijven. En dit komt de kwaliteit natuurlijk weer ten goede. Ik vind veel dingen aan mijn afstudeerstage leuk maar als ik één ding mag benoemen dan is het wel de informele sfeer met mijn collega’s. We kunnen namelijk erg goed met elkaar opschieten en dat is natuurlijk heel fijn werken. Hierdoor ga je met plezier naar het werk en kom je aan het einde van de dag met een glimlach terug!

En buiten je stage om?

Buiten mijn stage om ben ik veel aan het werk. Ik ben in de weekenden namelijk werkzaam als leidinggevende bij de biologische supermarkt Ekoplaza. Naast werken ben ik druk bezig met mijn eigen website Travellars.nl die binnenkort online gaat. Verder heb ik een vriendengroep waar ik al bijna acht jaar mee omga. We gaan dan ook graag met zijn allen een drankje doen, barbecueën, een film kijken of op vakantie. Aangezien ik momenteel 60 uur per week aan het werk ben vul ik mijn avonden graag met het kijken van Netflix of luister ik naar muziek zodat ik weer even lekker bij kan komen.

Andere blogartikelen