Een kijkje in de (werk)week van Minoes

Minoes startte 7 september haar stage bij Blogs4Travel. Zij zal een half jaartje bij ons op kantoor te vinden zijn. Zelf studeert Minoes Marketing & Commerciële Economie op het niveau MHBO van MBO Utrecht. Haar komende weken zijn naast school druk gevuld met het leuke werk van Blogs4Travel. Met een brede lach op haar gezicht gaat zij aan de slag met opdrachten van Blogs4Travel. En met haar positieve instelling schrijft zij super leuke blogs en detailpagina's voor verschillende aanbieders. Natuurlijk valt het creëren van content hier niet bij te vergeten! Benieuwd naar al haar taken? Neem een kijkje in de (werk)week van Minoes.

Een kijkje in de (werk)week van Minoes

"Eenmaal binnen in dit bedrijf, dan wil je niet meer weg! Je wordt direct met open armen ontvangen."

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

De eerste week is natuurlijk wennen en ´struggelen' op stage. Zodra alles op een rijtje voor jezelf staat, start jouw stage. Aangezien je een stage loopt ben je over het algemeen een stagiaire, maar bij Blogs4Travel is dat juist het tegenovergestelde. Je bevindt je hier in een super leuke en gezellige groep, waar je ook direct onderdeel van bent. Iedereen hier helpt elkaar en is er voor elkaar. De dagen lopen vol met gezellige praatjes, dansjes, overleggen en natuurlijk wordt er ook super hard gewerkt. De taken kunnen elke week een beetje verschillen, omdat het bij B4T altijd lekker druk is. Voor nu bestaan mijn weken vooral uit het schrijven van blogs, detailpagina's, aanbieders checken en het creëren van content. Aan het einde van mijn stage ben ik zeker weten een gevorderde schrijfster geworden!

Wat maakt jouw stage zo leuk?

Stagelopen bij een bedrijf is natuurlijk altijd een raadsel met wat je te wachten staat. Eenmaal binnen in dit bedrijf, dan wil je niet meer weg! Je wordt direct met open armen ontvangen, omdat ze super blij zijn met een nieuw 'familielid'.

Zodra de echte werkdag start is het even bikkelen, omdat je veel informatie opneemt. Gaat het te snel? Geef het aan en ze maken alle tijd voor je vrij! Elke werkdag is een ander feestje, zo maak je direct ook nieuwe vriendschappen binnen dit bedrijf. In en rondom B4T werken geweldige mensen die een lach op je gezicht toveren, gegarandeerd een dag vol dolle pret. Zo worden de pauzes goed gevuld met de 'gekke' Tiktok dansjes op het TeamAnimation-account. Je voelt je hier direct thuis!

En buiten je stage om?

Buiten mijn stage om ben ik druk in de weer. Ik werk 5 dagen bij Blogs4Travel en 1 dag bij de Jumbo in Snel en Polanen Woerden. Daarnaast kook ik graag een paar keer in de week voor mijn familie, aangezien ik dat een leuke bezigheid vind.

Naast werken speel ik graag hockey. Ik ben daar dan ook 3x in de week te vinden. De trainingen duren zo´n 1,5 uur, wat lang maar ook zeker leuk is. De wedstrijden vinden in het weekend plaats, hier zijn mijn team en ik zeker van plan de winst binnen te halen!

Aangezien ik het de komende tijd lekker druk, druk en nog eens druk heb, zal mijn vrije tijd wat minder zijn dan normaal. Ik heb geen moment om me te vervelen! Op de vrije momenten met name de zaterdagavonden, breng ik mijn tijd graag door met vrienden, familie of mijn tv. Op een wat meer relaxte avond ben ik op mijn bank te vinden met de Netflix serie Lucifer aan. Natuurlijk vallen daar ook wat snacks en drankjes bij te veroorloven.

Andere blogartikelen