Een kijkje in de (werk)week van Renske

Renske startte in februari 2017 bij ons op kantoor direct na het afronden van haar master Communicatie & Organisatie aan de Universiteit Utrecht. In september 2017 volgde zij onze vorige projectmanager op en sindsdien is zij werkzaam als projectmanager bij Blogs4Travel. De bedrijfscultuur was haar niet geheel onbekend, aangezien zij ook al vier zomers animatiewerk heeft gedaan in Frankrijk voor zusterbedrijf Team4Animation. Benieuwd wat Renske zoal doet bij ons op kantoor? Neem een kijkje in de (werk)week van Renske.

Een kijkje in de (werk)week van Renske

"Ik ben projectmanager bij Blogs4Travel en daarmee verantwoordelijk voor alle lopende projecten bij Blogs4Travel."

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Ik ben projectmanager bij Blogs4Travel en daarmee verantwoordelijk voor alle lopende projecten bij Blogs4Travel. Omdat we nog maar een startende organisatie zijn, heb ik veel eigen verantwoordelijkheid en is mijn werk heel afwisselend. Heb je een vraag over hoe jij als organisatie binnen toerisme contentmarketing beter in kunt zetten? Dan kun je bij mij terecht. Ook zorg ik ervoor dat alle geschreven content aan de wensen van de klant voldoet, net als dat ik een eindredactie check doe op taalgebruik en kijk of de tekst aansluit bij de doelgroep waarvoor de tekst geschreven is.

Zelf schrijf ik inmiddels niet meer zoveel, maar zorg ik vooral dat onze projecten blijven draaien en we alle deadlines netjes nakomen. Ook start ik nieuwe samenwerkingen op en draag ik zorg voor de belangrijkste ontwikkelingen op onze eigen domeinen. Vooral met glamping.nl ben ik nog zeer nauw verbonden. Af en toe mogen we ook een glamping uittesten. Zo'n 'minivakantie' is natuurlijk een leuk extraatje.

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Eigenlijk vind ik zo'n beetje alles aan mijn werk leuk. Ik ben enorm blij dat ik deze kans direct na mijn studie gekregen heb en het is een heel fijn bedrijf om voor te werken. Dat wist ik natuurlijk al, omdat ik ook vier zomers animatiewerk heb gedaan voor ons zusterbedrijf Team4Animation. Ik vind het vooral heel leuk om mijn eigen team te mogen begeleiden en klanten verder te helpen met vragen over contentmarketing. Het strategische denkwerk en steeds weer kijken hoe wij als bedrijf kunnen optimaliseren past erg goed bij mij en sluit goed aan op de wensen die ik heb in mijn werk. Ik ga daarom elke dag met plezier naar mijn werk en hoop dit nog lange tijd te doen!

En buiten je werk om?

Buiten mijn werk om probeer ik zoveel mogelijk te sporten en te bewegen. Onder andere omdat ik anders écht niet aan voldoende beweging kom, want ik reis met de auto naar werk. Dit doe ik veel met collega's bij Sportcity, maar ik loop ook hard en dans al mijn hele leven lang. Ik woon samen met mijn vriend in Utrecht in een fijn appartement waar ik het erg naar mijn zin heb. Ook hou ik ervan om naar concerten en festivals te gaan en natuurlijk van reizen.

Voor dit jaar staat Pinkpop als eerste op de planning. In het najaar wil ik graag naar Canada om mijn zusje op te zoeken die daar een half jaar studeert. Aangezien het natuurlijk zonde is om alleen daar op bezoek te gaan, plak ik er meteen een mooie rondreis aan vast en wil ik ook in Oost-Amerika gaan rondreizen samen met mijn vriend.

Andere blogartikelen