Een nieuwe stap: tot ziens Blogs4Travel!

Na meer dan twee jaar zit mijn avontuur bij Blogs4Travel erop. Ik (Larissa) begon op 5 februari 2018 aan mijn stage, waarna ik afstudeerde bij dit bedrijf en mijn eerste jaarcontract trots ondertekende nadat ik mijn scriptie (eindelijk) had ingeleverd. Maar tijdens zo'n eerste "echte" baan, word je stiekem ook echt volwassen. Dat heeft er in mijn geval voor gezorgd dat ik de stap heb gezet een compleet nieuw avontuur aan te gaan. Maar eerst neem ik afscheid door (jawel!) te bloggen.

"Ik kan niet wachten om mijn nieuwe avontuur aan te gaan en de switch te maken naar de zorg, maar nu het einde echt daar is, is het ook een beetje dubbel."

Afscheid nemen van het schrijven

Het is een beetje gek. Schrijven is al lange tijd mijn passie en ook reizen doe ik maar al te graag. Ik was super blij en trots dat ik beiden kon combineren en hier mijn werk van heb mogen maken. Nu is dit één van de laatste artikelen die ik schrijf voor ik wegga en geef ik mijn leven vanaf 1 april 2020 een totaal andere invulling. Maar eerlijk is eerlijk, al mag ik mezelf geen contentmarketeer meer noemen, zal ik altijd blijven schrijven. Zoals mijn collega Pascal pas zei: "Misschien schrijf je straks wel de beste rapportages als zuster Larissa".

Bedankt voor alles

Ik kan niet wachten om mijn nieuwe avontuur aan te gaan en de switch te maken naar de zorg, maar nu het einde echt daar is, is het ook een beetje dubbel. Tijdens mijn tijd bij Blogs4Travel heb ik enorm veel geleerd, ben ik gegroeid en heb ik belangrijke stappen gezet in mijn leven. Daar ben ik iedereen natuurlijk super dankbaar voor! Ik heb veel mensen ontmoet, vrienden gemaakt en heb m'n eigen plekje in Utrecht gevonden. Gelukkig is dat lekker dichtbij Woerden en kom ik zeker nog eens echt afscheid nemen van het hele team op kantoor.

Een nieuwe stap: tot ziens Blogs4Travel!Voor nu kan ik alleen nog maar zeggen: bedankt voor alles en tot ziens!

Andere blogartikelen