#FeelFrance evenement van Atout France

Vorige week donderdag vond het #FeelFrance evenement van Atout France plaats in de George Marina in Amsterdam. Deze middag komen allerlei Franse regio's samen om online en offline journalisten en bloggers te informeren over hun regio. En ik (Renske) was erbij.

"Deze middag komen allerlei Franse regio's samen om online en offline journalisten en bloggers te informeren over hun regio."

Inspiratie met een Franse slag

Het evenement bestond uit een middag en een avonddeel. Tijdens het middagdeel kon je speeddaten met de verschillende regio's om zo te weten te komen wat je voor elkaar kunt betekenen. 's Avonds was er een wat informeler deel, waarbij alle regio's zich presenteerden aan statafels met allerlei streekproducten om hun regio aan ons te verkopen. Mooi om te zien hoe trots de vertegenwoordigers op hun regio zijn. Maar ook zeker leuk om ze even wat uitgebreider te spreken over hun regio. Want wie kent de regio nou beter dan zij?

Gelukkig sprak ik nog een aardig woordje Frans om de verschillende regio's aan te spreken. Dit wordt natuurlijk altijd extra gewaardeerd door de Fransen. Al was het nog best moeilijk om de slag van camping Frans naar zakelijk Frans te maken... Toch ben ik er aardig in geslaagd een aantal leuke conversaties te voeren over kindvriendelijk kamperen en de trend om te kiezen voor steeds luxere accommodaties. Met een tas vol Franse goodies (zelfs een Franse baret) en USB sticks vol met informatie en foto's verliet ik de George Marina om met de trein weer naar huis te gaan. Vol inspiratie en met kans op mooie samenwerkingen voor onze domeinen www.glamping.nl en www.kids-campings.com.Andere blogartikelen