Glampspiration 3.0: Glampinginspiratie op de Veluwe

Het is vrijdag 9 oktober 2020 en we rijden door de prachtige natuur van de Veluwe. Talloze gave glampingaccommodaties komen tevoorschijn tussen de bomen. We zijn aankomen bij Glampspiration 3.0! Op deze unieke plek werden wij geïnspireerd door de nieuwste ontwikkelingen op Glampinggebied. Wil je meer te weten komen over deze dag vol verrassingen? Lees dan snel verder!

Glampspiration 3.0

"Talloze gave glampingaccommodaties komen tevoorschijn tussen de bomen. We zijn aankomen bij Glampspiration 3.0!"

Wonderlijke Locatie

Dit jaar vond het evenement plaats op een wel hele bijzondere locatie: Glamp Outdoor Camp! Glamp Outdoor Camp is een avontuurlijk pop-up camping geopend tot en met 12 oktober 2020. Middenin de Veluwse bossen is deze plek hét perfecte decor voor glampinginspiratie! Dankzij de zorgvuldig uitgestippelde wandelroute viel je van de ene verbazing in de andere. Zoveel keuze aan luxe glampingaccommodaties heb je nog nooit bij elkaar gezien! Met onze website Glamping.nl, was het mega interessant om onze horizon op deze manier te verbreden. 

Glampspiration 3.0Hier wil je toch slapen?

Tussen de paddenstoelen en gekleurde herstbladeren kwamen wij oog in oog te staan met vele sprookjesachtige accommodaties. Deze zul je zeker terug zien komen op glampings door heel Nederland dit jaar!  Zo kun je bijvoorbeeld slapen in een mini-yurt voor de avonturiers, een awayi safari voor de outdoor fanaten of een bunkhouse voor de huismussen onder ons. Voor de echte luxe paarden waren er dormer cabins, accommodaties die van alle comfort zijn voorzien! Net als binnenin je accommodatie, is ook aan de overige aankleding gedacht. Relax jij in de tropische hangmatten of neem je even tijd voor jezelf bij het luxe sanitair? Je vindt hier een glampingbeleving met alles erop en eraan.

Glampspiration 3.0Wat nemen wij mee naar huis?

Wij nemen mee naar huis een dag vol plezier en inspiratie! Wij leerden wat een bijzondere locatie kan bijdragen aan de beleving. Door de initiatieven van Glamping Structures leerden wij dat glampingaccommodaties ook heel duurzaam kunnen zijn. We moeten toch een beetje lief zijn voor onze planeet! Veel van deze accommodaties waren super innovatief en zelfs winterproof. Dat zorgt ervoor dat ook jij staat te trappelen om in de winter te glamperen! Ten slotte, hebben wij door al deze pracht en praal veel nieuwe ideeën gekregen voor volgend jaar. En dat nemen we zeker mee naar huis!

Glampspiration 3.0Ben jij ook helemaal enthousiast geworden? Lees dan snel dit blog over Glamp Outdoor Camp op Glamping.nl!

Andere blogartikelen