Namens Glamping.nl is onze directeur en tevens oprichter Richard Otten op 24 en 25 april aanwezig op de Global Glamping Summit in Denver. Hier worden wereldwijde trends op het gebied van Glamping besproken. Waar Richard het over gaat hebben en wat er allemaal op het programma staat? Dat lees je in dit blog.

"Van over de hele wereld komen er sprekers naar de Global Glamping Summit om hun ervaringen met glamping te bespreken."

Global Glamping markt

Van over de hele wereld komen er sprekers naar de Global Glamping Summit om hun ervaringen met glamping te bespreken. Wat zijn de nieuwste glamping accommodaties? Hoe doet glamping het in de verschillende werelddelen? Welke ervaringen kunnen fabrikanten met elkaar delen en wat zijn de hipste en nieuwste ontwikkelingen in de glamping markt? Allemaal vragen die tijdens de Global Glamping Summit door verschillende sprekers zullen worden beantwoord.

Richard als Gastspreker namens Glamping.nl

Richard's verhaal zal voornamelijk ingaan op de geschiedenis van glamping in Europa, maar ook op de glamping trends die er nu zijn in Europa. Hoe is de ontwikkeling gekomen van camping naar glamping en welke aanbieders zijn relevant en interessant op de Europese markt. Maar ook welke doelgroep komt er op glamping af en waarom?

Na de Global Glamping Summit zullen we op ons blog een uitgebreid verslag doen van dit toffe internationale evenement. We zijn dan ook zeer vereerd dat we hier namens glamping.nl aanwezig mogen zijn als vertegenwoordiger van de Europese markt! Meer weten over dit evenement? Neem dan vooral contact met ons op via info@blogs4travel.nl.

 Andere blogartikelen