In het magazine voor luxe kamperen

Zoals je misschien wel weet beheren wij verschillende domeinen, waarvan Glamping.nl de grootste is. Op deze website presenteren wij de mooiste glamping in Europa (en enkele daarbuiten) en inspireren wij onze bezoekers door middel van blogs. Namens dit label hebben wij een plekje veroverd in het Glamping Business Magazine en creëerden wij zelf ook content voor dit online blad.

"Richard Otten is de eigenaar van Blogs4Travel en Glamping.nl en heeft een mooi plekje veroverd in dit internationale magazine."

Een interview met onze eigenaar

Richard Otten is de eigenaar van Blogs4Travel en Glamping.nl en heeft een mooi plekje veroverd in dit internationale magazine. In een interview van twee pagina's lang is te lezen hoe Glamping.nl is ontstaan en wat onze focus en ons verdienmodel is. Richard vertelt onder andere dat hij aankomend jaar een groei verwacht in het aantal mensen dat geïnteresseerd is in een glampingvakantie. Het is niet langer alleen een interessante vorm van vakantie vieren voor gezinnen, maar ook voor stellen en solo travellers.

Een plekje in Glamping Business MagazineContent creëren voor het Glamping Business Magazine

Het interview met Richard is te vinden in het hoofdstuk "Dutch Market Report". Naast Richard zijn er voor dit hoofdstuk in het Glamping Business Magazine nog drie spelers in de wereld van Glamping geïnterviewd. Dit zijn Nederlanders die een glamping hebben opgericht. Onze projectmanager Renske kreeg de eer om deze interviews op zich te nemen en deze uit te werken tot leuke artikelen. Toen wij het magazine toegestuurd kregen, waren we toch wel heel trots!

Ben je benieuwd naar de artikelen die wij hebben geschreven en naar de rest van het Glamping Business Magazine? Je kunt deze online lezen! Het Dutch Market Report begint op pagina 30. Al is de rest van het Magazine natuurlijk ook erg interessant om te lezen!

Andere blogartikelen