Inspiratie opdoen bij Glampspiration 2.0!

Op vrijdag 11 oktober 2019 waren wij namens Glamping.nl voor een dag aanwezig op Glampspiration 2.0 in Empe. Een dag die in het teken stond van enorm veel inspiratie op het gebied van glamping!

Inspiratie opdoen bij Glampspiration 2.0!

"Extra leuk was daarom dat onze horizon werd verbreed tijdens Glampspiration 2.0. Oftewel, we zagen glamping weer even in een breder perspectief. "

Een korte uitleg

Glampspiration is een initiatief van Campsolutions en profileert zich als hét inspiratie evenement op het gebied van (jawel) glamping. Na afloop kunnen wij alleen maar zeggen dat dit helemaal is gelukt. Door middel van een vooraf uitgestippelde wandelroute kwam je oog in oog te staan met tal van glampingaccommodaties, waarvan een aantal spiksplinternieuw waren. Ook de ontvangst en verzorging qua hapjes en drankjes was meer dan goed geregeld.

Glamping meets events

Met Glamping.nl als website, denken wij bij het woord glamping zelf vaak aan een luxe vorm van vakantie vieren op campings. Extra leuk was daarom dat onze horizon werd verbreed tijdens Glampspiration 2.0. Oftewel, we zagen glamping weer even in een breder perspectief. Op het evenement zagen we bijvoorbeeld enorm veel mogelijkheden om glamping in te zetten op evenementen. Van je bruiloft vieren in een glampingtent tot overnachten op een pop-up glamping tijdens een bedrijfsevenement. Wat zijn wij geïnspireerd!

Inspiratie opdoen bij Glampspiration 2.0!Over Campsolutions

Ook erg fijn was dat we weer even konden bijkletsen met onze partner Campsolutions. Met een goed jaar achter de rug en enorm veel ideeën voor in de nabije toekomst, zien we meteen uit naar het aankomende jaar. Daarnaast hebben wij veel content kunnen creëren. Zo hebben we prachtig beeldmateriaal verzameld dat zeker van pas gaat komen.

Inspiratie opdoen bij Glampspiration 2.0!Op Glamping.nl schreven we een uitgebreider blog over het Glampspiration 2.0, waarin we onze ervaring met je delen. 

Andere blogartikelen