Kijkje in de (werk)week van Britt

Britt is sinds 7 september 2020 werkzaam als stagiaire contentmarketing bij Blogs4Travel en zal een half jaar bij ons blijven. Ze zit nu in het derde jaar van haar studie Tourism Management aan Breda University of Applied Sciences. Ze houdt zich onder andere bezig met het schrijven van blogs, detailpagina's en het maken van nieuwe content. Benieuwd naar haar wekelijkse bezigheden? Neem een kijkje in de (werk)week van Britt!

Kijkje in de (werk)week van Britt

"Één dag in de week richt ik me op het onderzoek dat ik ga doen voor Glamping. Ik zal me hierbij veel richten op de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de glampingmarkt."

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Het maken van content en schrijven van blogs behoort tot mijn wekelijkse taken. Samen met Demi hou ik me bezig met de social mediakanalen van de domeinen van Blogs4Travel. Dit doen we voor de labels op verschillende kanalen zoals Instagram en Facebook. Wat ook bij mijn werkzaamheden hoort is het schrijven van blogs en detailpagina's voor onze labels. Detailpagina's zijn pagina's die beschrijven wat er op een camping en in de omgeving van de camping te doen is. Eigenlijk is het een soort sfeerimpressie van de locatie. Hoe leuk is het dat ik die mag geven!

Corona maakt het natuurlijk lastig om met zijn allen op kantoor aanwezig te zijn. We hebben dan ook goede afspraken over wie er wanneer kan zijn, zodat we met z'n allen coronavrij blijven natuurlijk!

Één dag in de week richt ik me op het onderzoek dat ik ga doen voor Glamping. Ik zal me hierbij veel richten op de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de glampingmarkt.

Wat maakt jouw stage zo leuk?

Wat mijn stage zo leuk maakt? Het allerleukste wat er is, is je creativiteit de vrije loop laten gaan en anderen inspireren om op reis te gaan. Ik ben misschien wat bevooroordeeld, maar reizen is toch een van de mooiste manieren om je vrije tijd te besteden?

Wat mijn stage ook heel leuk maakt is de gezellige informele sfeer op de werkvloer. Het jonge team zorgde ervoor dat ik me gelijk op mijn gemak voelde, en dan waren er van het team zelfs maar twee aanwezig! Ondanks de afwezigheid van een groot deel van het team door de maatregelen, maken we er iedere dag weer het beste van!

Afgelopen week is mijn eerste blog online gegaan, en dat gaf me toch wel een heel tof gevoel. Dat jouw werk online staat om andere mensen te inspireren. Dat is toch wel heel bijzonder.

En buiten je stage om?

Normaal gezien ben ik in het altijd gezellige Breda te vinden, maar voor mijn stage ben ik nu weer te vinden in mijn geboortedorp Vleuten. Na mijn stage ben ik vaak in de sportschool te vinden of in de sporthal om een lekker potje te volleyballen.

Verder ben ik in het weekend werkzaam bij CIP Marketing, een bedrijf waar ik als Brandambassador voor Adidas het merk uitdraag. Op de zaterdag ben ik te vinden in de sporthallen in Utrecht en omstreken voor een fanatieke pot volleybal. En 's avonds? Dan ben ik altijd in voor een gezellig drankje in de stad, of een goed avondje stappen.

Ik ben een echt gezelschapsdier en vind het dan ook heerlijk om onder de mensen te zijn. Als er dan een zeldzaam avondje rust ontstaat vind ik het fijn om op de bank te ploffen en een leuke film of serie op te zetten.

Andere blogartikelen