Meet the team: ons favoriete vakantieland!

Het is zomer en dat betekent vakantie! Ondanks dat onze websites gewoon online blijven staan, betekent het niet dat wij niet op vakantie gaan. We zijn ten slotte niet voor niets actief in de reiswereld. We vroegen aan onze collega’s wat hun favoriete vakantieland is.

"We vroegen aan onze collega’s wat hun favoriete vakantieland is."

Favoriete vakantieland

Renske beet de spits af – onze projectmanager en hét kloppende hart van Blogs4Travel. Wat haar favoriete vakantieland is vond ze moeilijk te beantwoorden, omdat er zoveel te ontdekken en te zien is! Maar omdat ze toch echt moest kiezen, koos ze voor de westkust van Amerika. Ze heeft namelijk in een cabrio een rondreis langs de westkust van Amerika gemaakt – vanaf dat moment is ze helemaal verliefd geworden op de natuur in Amerika. Toch blijft ze ook stiekem van Frankrijk houden, vanwege het zomerwerk dat ze 4 jaar lang heeft gedaan!

Favoriete vakantielandDe tweede die deze vraag beantwoordde was Ilse. Een stagiaire die uit Frankrijk komt en een half jaar in ons koude kikkerlandje stage loopt. Helaas kon ze niet kiezen wat haar favoriete vakantieland was. De hele wereld is haar favoriete vakantieland, omdat elk land zijn eigen charme heeft en dat maakt elk land zo uniek. Hierdoor wil ze het liefst overal naartoe reizen!

Favoriete vakantielandOp de valreep vroegen we het ook aan onze collega Marleen, ze gaat aan de andere kant van Nederland wonen en gaat ons dus helaas verlaten… Omdat ze Frans gestudeerd heeft, is haar favoriete vakantieland Frankrijk. Ze is verliefd op het veelzijdige Franse landschap, de sfeer die alle dorpen en steden stuk voor stuk ademen, de Franse cultuur en het ritme. Maar ze wil elk jaar een nieuw land ontdekken – dus het liefst gaat ze 2 keer op vakantie, waarvan één keer naar Frankrijk en nog één keer in het voor- of najaar naar een andere zonnige bestemming in Europa (Spanje, Italië, Griekenland).

Favoriete vakantielandWat is onze ideale vakantie?

De tweede vraag die we stelden aan onze collega’s was hoe jouw ideale vakantie eruit zag. Omdat Renske een rondreis langs de westkust van Amerika heeft gemaakt, is rondreizen haar ideale vakantie. Tijdens haar ideale vakantie wil ze namelijk zoveel mogelijk verschillende plekken van een land ontdekken! Maar toch vind ze het ook lekker om een weekje in luxe te verblijven op één bestemming of om een weekendje in een glampingaccommodatie door te brengen. Kortom: ze is voor alle vakanties in!

De ideale vakantie van Ilse is een actieve vakantie. Ook zij houdt van rondreizen en wil het liefst alle bezienswaardigheden, tuinen en musea in een land zien! Heeft ze dit gedaan, dan gaat ze op zoek naar onontdekte plekjes. Zo is ze een keer in Parijs in Little India geweest, een zone middenin Parijs met allemaal Hindou winkeltjes en restaurantjes. En er was geen fransman te bekennen! Dit was haar mooiste ervaring.

Als Marleen in Frankrijk is, ziet en doet ze het liefst zoveel mogelijk. Het liefst bezoekt ze elke dag een ander dorpje of stad – lekker veel cultuur snuiven, terrasjes pakken en met de locals kletsen! Als ze op vakantie gaat naar een iets verdere bestemming, dan is haar ideale vakantie een mix van lekker aan het strand/zwembad liggen en de omgeving ontdekken. Marleen is een groot liefhebber van boottochten, dus dat probeert ze altijd te doen op verschillende bestemmingen - veel drankjes en lekker eten horen er natuurlijk ook bij!

Benieuwd naar de favoriete bestemmingen van andere collega’s? Hou ons blog dan goed in de gaten!

Andere blogartikelen