Meet the team part two: ons favoriete vakantieland!

Helaas is de zomervakantie alweer ten einde. Maar dat betekent wel dat er weer mooie reisjes zijn gemaakt door het team! Voor ons was het eindelijk de tijd waar we weer het hele jaar op gewacht hadden: vakantie. En het aftellen naar de volgende zomervakantie is alweer begonnen natuurlijk. Wie weet maken we dan wel onze ideale reis! Benieuwd wat die reis is? Lees hier over de hotspots van onze collega's!

"Voor ons was het eindelijk de tijd waar we weer het hele jaar op gewacht hadden: vakantie."

Favoriete vakantieland

Het vakantieland wat bij onze collega Larissa zeker op nummer 1 staat is Mexico! Nadat ze hier stage heeft gelopen, is ze echt verliefd geworden op Mexico om vele redenen. Het is het meest veelzijdige land waar ze ooit is geweest. Naast alle prachtige stranden deden de meest bijzondere dieren haar versteld staan. Krokodillen die er gewoon langs de weg lopen. En ze heeft gesnorkeld met schildpadden in de helder blauwe zee! Naast genieten van al het natuurschoon heeft ze ook heel erg genoten van het heerlijke eten en het lekkere weer. De lokale bevolking is heel erg vriendelijk. Ook de cultuur vond ze heel interessant, net zoals de indrukwekkende Maya tempels. Ook al is Mexico dan zo groot, na elk uur reizen bevond Larissa zich weer in een compleet andere wereld!

favoriete vakantielandVoor Lieke is Zuid-Afrika duidelijk haar favoriete vakantieland! Inmiddels is ze hier al twee keer geweest en ze blijft het een fantastisch land vinden. Tijdens haar studie heeft ze hier 4 maanden stage gelopen. Haar stage deed ze bij een lodge midden in een natuurpark. De wilde dieren liepen hier gewoon langs haar slaapkamerraam, een unieke ervaring! Vooral het wildlife vind ze dan ook heel fascinerend in Afrika. Ze kan uren door het Kruger Park rondrijden op zoek naar wilde dieren. Maar ook de diversiteit van het land en de bijzonder vriendelijke mensen maken het tot een enorm gave bestemming. Heb je de kans een keer richting Zuid-Afrika te gaan, absoluut doen!

favoriete vakantielandOnze collega Milonne heeft nog niet veel buiten Europa gezien maar heeft nog wel veel plannen liggen natuurlijk. Haar favoriete vakantieland vindt ze ook nog wel lastig, maar dan zijn toch Portugal en het eiland Mallorca favoriet. Beide heel veelzijdige bestemmingen. Milonne houdt ervan om het (ei)land te verkennen door erop uit te trekken met een auto of scooter. Rijden langs de mooiste plekjes, een tussenstop maken voor eten en een drankje en natuurlijk die prachtige stranden bezoeken. Beide plekken zijn hier uitermate geschikt voor. Een mix van ontspanning en activiteiten ondernemen is voor haar perfect.

favoriete vakantielandWat is onze ideale vakantie?

De perfecte combinatie tussen rust en activiteiten is voor Larissa een ideale vakantie. Ze is gek op het bezoeken van het strand en daar heerlijk ontspannen. Daarentegen wil ze ook graag wat ondernemen tijdens haar vakantie. Ze wil nieuwe plekken, mensen en culturen ontdekken. En Larissa zou Larissa niet zijn als ze geen avondje lekker op stap kan of een heerlijke cocktail kan drinken!

Lieke houdt ervan om lekker op pad te gaan. Een keer een dagje relaxed op het strand vind ze leuk, maar de volgende dag wil ze er graag weer op uit om iets te gaan doen. Meestal maakt ze hiervoor gebruik van het openbaar vervoer of een huurauto. Natuur en wildlife zijn wel de thema's die bovenaan haar lijstje staan voor activiteiten tijdens haar ideale vakantie. Ook kan ze niet lang op dezelfde plek blijven. Het liefst reist ze rond door een land om zo ook meerdere plekken te kunnen ontdekken.

De ideale vakantie van Milonne is een combinatie van heerlijk relaxen, lekker mensen kijken op het terras, uit eten en rondreizen door het land. Tijdens haar ideale vakantie zou ze dit allemaal met elkaar combineren. Haar droombestemming hiervoor is Jamaica! De bakermat van de reggae. De sfeer in het land, de prachtige stranden, mooie natuur, gastvrije bevolking en nog veel meer.. Ze kan niet wachten om het te ontdekken!

Andere blogartikelen