Persbrunch Siblu Villages

Afgelopen week was ik (Renske) aanwezig op de persbrunch van Siblu Villages voor ons platform Kids-Campings.com. Binnenkort gaat één van onze bloggers op persreis naar Domaine de Soulac met haar gezin. Ter voorbereiding op deze reis luisterden wij naar een presentatie over Siblu onder het genot van een high tea in Diergaarde Blijdorp.

"Bij Silbu Villages kun je dus vooral terecht voor een luxe gezinsvakantie."

Wat is Siblu Villages?

In Frankrijk zijn er maar liefst 8000 campings. Hiervan heeft Siblu inmiddels 19 omgetoverd tot luxe vakantieparken verspreid over Frankrijk met een focus op de regio's aan de Atlantische kust en de Languedoc-Roussillon. Erg toeristische bestemmingen in Frankrijk als je het mij vraagt. Met maar liefst 40 jaar ervaring op de Franse markt is Siblu een belangrijk referentiekader voor 4-sterrencampings.

Het unieke aan het Siblu concept is dat je enkel en alleen stacaravans op de vakantieparken vindt als accommodaties. Ook is Siblu marktleider op het gebied van de verkoop van vakantiewoningen op een vakantiepark. Bij Siblu is een groot deel van de vakantiegangers eigenaar van de stacaravan en komt dus meerdere keren per jaar vakantie vieren bij Siblu. En waarom ze hier terugkomen? Hier kunnen ze een weekendje relaxen zonder zorgen dankzij de vele faciliteiten die op een Siblu Vakantiepark aanwezig zijn. Denk aan grote zwemparadijzen, professionele animatie en veel sportfaciliteiten. Bij Silbu Villages kun je dus vooral terecht voor een luxe gezinsvakantie.

Samenwerking Siblu Villages - Kids-campings.com

Binnenkort zullen de Siblu Villages terug te vinden zijn op onze website Kids-Campings.com. Dit omdat de luxe vakantieparken perfect aansluiten bij de doelgroep van Kids-Campings.com, namelijk gezinnen met kinderen die geïnteresseerd zijn in (luxe) kampeervakanties. Aangezien we natuurlijk zelf ook heel erg benieuwd zijn naar de vakantieparken gaat één van onze bloggers ook een Siblu Village uittesten in juni! Over onze ervaringen zullen we je zeker op de hoogte houden via ons platform Kids-Campings en via onze sociale media. Hou die dus zeker in de gaten!

Op zoek naar een leuke samenwerking met Blogs4Travel? Je kunt ons altijd vrijblijvend contacten via [email protected]!

Andere blogartikelen