Pop-up glampings getest

Glampingaccommodaties zijn dit seizoen populairder dan ooit en dat zie je wel aan het grote aantal pop-up glampings dat opkomt. Vanuit Glamping.nl mochten wij bij verschillende glampings al even proefslapen deze zomer. Benieuwd welke dit waren? Lees dan zeker even mee.

Pop-up glampings getest

"Vanuit Glamping.nl mochten wij bij verschillende glampings al even proefslapen deze zomer."

Slot Doddendael

De eerste pop-up glamping die wij testten deze zomer was een prachtige glampinglocatie bij Slot Doddendael. Hier kun je overnachten in een van de 10 saharatenten op het terrein bij het slot. Vooral een aanrader voor stellen die er even tussenuit willen in eigen land en houden van bourgondisch genieten. Ook als trouwlocatie een aanrader!

Pop-up glampings getestGlamp Outdoor Camp

Ons tweede testweekend brachten wij door bij Glamp Outdoor Camp op de Veluwe. Een pop-up glamping die geheel in festivalsfeer is opgezet. Hier heb je de keuze uit verschillende accommodaties en kun je zelfs een plek huren met het hele gezin. Wil je een hapje eten? Dat kan bij de centrale lounge waar je eten geserveerd krijgt van restaurant Klein Berlijn. Een aanrader voor iedereen die houdt van een verblijf in de ongerepte natuur!

Pop-up glampings getestNatuurlijk Glamping

Ook bij Natuurlijk Glamping mochten we langskomen om een nachtje proef te slapen. Deze pop-up glampinglocatie in Zeewolde is perfect voor gezinnen met kinderen. Je hebt hier een uitgebreid programma met activiteiten als hutten bouwen en knutselen. Ook leuk is dat je hier elektrische scooters en mountainbikes kunt huren voor een mooie tocht in de natuur. Wil je een hapje eten? Dan kun je plaatsnemen in het buffetrestaurant waar elke avond een ander themamenu voor je klaar staat. Ook 's ochtends kun je uitgebreid ontbijten in het restaurant.

Benieuwd welke glampings wij nog meer gaan testen deze zomer? Hou dan vooral de social media van Glamping.nl in de gaten.

Andere blogartikelen