Spreken op de Vakantiebeurs Vakdag

Afgelopen woensdag was het weer tijd voor de jaarlijkse Vakantiebeurs Vakdag in de Jaarbeurs te Utrecht. Een dag waar wij elke keer weer naar uitkijken. De reden? Heerlijk netwerken en bijpraten met anderen die net als wij werkzaam zijn in het toerisme. Maar we hebben er zelf ook een stand met ons label Kids-Campings.com en Richard mocht een presentatie geven namens Glamping.nl op de Vakdag.

"De Vakantiebeurs Vakdag was vooral een dag die in het teken stond van ontmoetingen."

Presenteren tijdens het netwerkontbijt van LuxeTenten

LuxeTenten is een van onze opdrachtgevers en producent van luxe safaritenten en glampinglodges. Deze fabrikant sluit daarmee natuurlijk perfect aan bij ons domein Glamping.nl. Richard was daarom uitgenodigd om te spreken op het netwerkontbijt bij de stand van LuxeTenten. Met een uitzicht op twee prachtige glampingtenten en een hapje en een drankje hoorden we meer over de trends binnen glamping voor 2020.

Spreken op de Vakantiebeurs VakdagKlanten spreken en ontmoeten tijdens de Vakantiebeurs Vakdag

De Vakantiebeurs Vakdag was vooral een dag die in het teken stond van ontmoetingen. Het was het perfecte moment om huidige klanten weer eens te spreken of om deze in sommige gevallen zelfs te ontmoeten. Al met al was het daarom een fijne dag om terug te kijken. Face to face gaat het allemaal toch net wat makkelijker en sneller, maar ontstaan vooral creatieve en leuke ideeën waar je geïnspireerd door raakt.

Onze eigen Kids-Campings stand

Ook dit jaar staan wij weer op de Vakantiebeurs namens ons eigen label Kids-Campings. Vanaf gisteren ontvangen we bezoekers om hen meer te vertellen over kindvriendelijke vakantiebestemmingen en om ze te inspireren. Maar ook staan onze animateurs klaar om de kinderen op de beurs te vermaken. Ben je dus van plan om de Vakantiebeurs te bezoeken met kinderen? Loop dan zeker even langs om een ballon op te halen, een kleurplaat van Lenny te maken of om even mee te dansen op hits van de minidisco. Je vindt ons in hal 7, standnummer E.042.

Spreken op de Vakantiebeurs Vakdag

Andere blogartikelen