Ja, ja, je leest het goed. Wij zijn sinds maandag verhuisd. Weliswaar binnen hetzelfde pand, dus no worries als je ons post hebt gestuurd, we ontvangen dit nog steeds. Maar wel naar een veel fijnere en grotere ruimte samen met Team4Events & Team4Animation. Benieuwd hoe deze ruimte eruit ziet en waarom we gekozen hebben om te verhuizen? Lees dan zeker even mee!

"Ook een eigen lunch/vergaderruimte is aanwezig en er komt zelfs een klein podium in de ruimte. Fantastisch, toch? Hoog tijd om alvast met een preview te geven van de ruimte!"

De nieuwe ruimte

Hoewel onze nieuwe ruimte nog een work-in-progress is, kunnen we zeker al een leuke preview geven van hoe deze eruit komt te zien. Allereerst niet onbelangrijk om te vermelden dat de ruimte twee keer zo groot is. Ook een eigen lunch/vergaderruimte is aanwezig en er komt zelfs een klein podium in de ruimte. Fantastisch, toch? Hoog tijd om alvast met een preview te geven van de ruimte!

Verhuisd!Waarom zijn we verhuisd?

We willen al een lange tijd met z'n allen naar een ruimte toe, voor de gezelligheid, maar ook om te zorgen dat we elkaars kennis kunnen benutten en gemakkelijker kunnen samenwerken. Ook willen we graag meer focus en eenheid aanbrengen in de bedrijfsstructuur. Dit betekent onder andere dat wij vanuit Blogs4Travel de communicatie gaan verzorgen voor Team4Animation en zij andersom een deel van de verkoop voor onze domeinen gaan overnemen. Zo worden ieders sterke punten beter benut en heeft de gehele organisatie daar profijt van. Verhuizen is hierin slechts de eerste stap. Wat er verder nog op de planning staat, lezen jullie binnenkort!

Andere blogartikelen