Parkendag 2021: Op pad langs drie vakantieparken

Afgelopen maandag was het weer tijd voor een van de eerste live events in tijden: de Parkendag 2021 van Booking Experts! Dolenthousiast gingen we met een groep genodigden op pad om diverse vakantieparken in Zuid-Holland en Zeeland te bezoeken. Benieuwd op welke parken wij tijdens de Parkendag 2021 een kijkje hebben genomen? Lees met ons mee!

"Dolenthousiast gingen we met een groep genodigden op pad om diverse vakantieparken in Zuid-Holland en Zeeland te bezoeken"

Vakantiepark De Klepperstee

Als eerste maakten we een stop bij Vakantiepark De Klepperstee. Onze eerste indruk was gelijk goed, want de rust die hier heerst is met geen pen te beschrijven. Ideaal voor de moderne vakantieganger die de drukte even wil ontvluchten! Bovendien vielen de Unique Selling Points ons direct op. De centraal gelegen natuurvijver vormt het hart van de camping en biedt op een zomerse dag verkoeling, maar ook de schitterende binnenspeeltuin met naastgelegen bistro is een fijne plek waar je maar al te graag tijd wilt doorbrengen. Deze oase van rust en vermaak weet vakantiegangers maximaal te plezieren. Dat dit vakantiepark de gasten een unieke ervaring wil bieden bleek niet alleen uit de faciliteiten, maar ook uit de bijzondere glampingaccommodaties. We namen een kijkje in de Wikkelhouse Bear, die grotendeels gemaakt was van hout. Lekker duurzaam en bijzonder, maar ook de ruime Kleproos is een leuke optie voor families. En dat op 900 meter van het strand. Hier wil je toch verblijven?!

Parkendag 2021 - Glamping Wikkel Parkendag 2021Foto's van Vakantiepark De Klepperstee

Ridderstee Ouddorp Duin

Daarna wandelden we met parkmanager Wilbert mee naar Ridderstee Ouddorp Duin, dat op loopafstand van De Klepperstee ligt. Voor we het wisten stonden we in het tweede park en keken we onze ogen uit. Een droomplek aan zee! De luxe vakantiewoningen aan zee kennen twee comfortniveaus en bieden plaats aan zes, acht en tien personen. Gasten met oog voor detail zullen de duurzaamheid en natuurrijke kleuren van de woningen direct opmerken, want alles is geheel in stijl opgeleverd. Voor het ultieme strandgevoel hoef je het nabij gelegen strand niet eens te bezoeken, want de zandduinen met helmgras brengen je geheel in strandsferen. Ook binnen weet je niet wat je ziet: badkamers met (dubbele) regendouches, stijlvol meubilair en zelfs een wijnkoelkast ontbreken hier niet. Dankzij het loungeterras met schaduwdoek hoef je op warme dagen niet eens je huis te verlaten om te ontspannen. Zoals parkmanager Wilbert quotte: "De beste plek om even helemaal niets te doen!"

Voordat we Oesterdam bezochten was het tijd voor een heerlijke lunch bij bistro Skål, dat ook op het park De Klepperstee te vinden was. Een paar heerlijke broodjes en koppen muntthee verder, stapten we weer in de auto om richting Oesterdam te vertrekken.

Parkendag 2021 - Ridderstee Ouddorp Duin Ridderstee Ouddorp DuinFoto van Ridderstee Ouddorp Duin

Oesterdam

Na een rit van een uur parkeerden we de auto bij Oesterdam, dat gelegen is in het ietwat onbekende Tholen. Wat een fantastische indruk geeft dit resort gelijk! Zodra je aan komt rijden springen de Marina Beachclub en de daarboven gelegen hotelsuites direct in het oog. En dat was maar goed ook, want de Beachclub was de plek waar Remco ons stond op te wachten voor een korte presentatie over het park. Na een klein half uur wisten we dat je hier kunt overnachten, recreëren, dineren en borrelen. Daarnaast is het ook mogelijk om feesten, evenementen en bruiloften hier te organiseren. De ultieme alles-in-een locatie dus! Overal waar je kijkt is water en dat maakt dat het DNA van Zeeland overal op het park terugkomt.

Na de presentatie was het tijd voor een korte rondleiding. We kregen een kijkje in de luxe Royal Suite, wandelden langs de glazen wellness en bezochten als kers op de taart een van de vakantiehuizen met aanlegsteiger. Hier voert luxe de boventoon! Terwijl we terugliepen, lonkten de gloednieuwe cabana's voor een half uurtje ontspanning, maar dat liet het programma helaas niet toe. Om alle indrukken te verwerken en de dag af te sluiten werden we namelijk getrakteerd op een heerlijke borrel op het terras in de zon. Wat een topdag!

Oesterdam villa's Parkendag Oesterdam villa's Marina Beachclub Oesterdam villa'sFoto's van Oesterdam

Wij hebben wederom genoten van de Parkendag 2021 en weer volop inspiratie opgedaan. Welk park lijkt jou het leukst? 

Andere blogartikelen