Sterren
Airlodge
Maan

Over Airlodge.nl

Nieuw, bijzonder en populair. Dat zijn de drie woorden die een airlodge kenmerken. Deze glampingaccommodatie popt steeds vaker op op glampings en biedt gezinnen een unieke kans om in luxe te verblijven op een camping. Kinderen slapen in de knusse bedstee en voor de ouders staat een tweepersoonsbed klaar op de bovenverdieping. Het meest bijzondere? ‘s Avonds heb je hier vanuit het raam uitzicht op de sterrenhemel. Een accommodatie waarin menig kampeerder wegdroomt!

Breng een bezoek aan Airlodge.nl en duik in de wereld van deze unieke accommodatie! Op dit platform vinden bezoekers talloze glampings waar overnacht kan worden in een airlodge. En met bijzonder bedoelen we ook écht bijzonder, want overnachten in een luxe kampeeraccommodatie met bovenverdieping, wie heeft dat nu al eens gedaan? Prachtig uitzicht en genoeg verkoeling maken dat de airlodge geliefd onder rasechte glampeerders.  

Op de site en in de blogs van Airlodge.nl ontdekt men niet alleen de mooiste vakantiebestemmingen met een airlodge, maar vertellen we ook alles over deze glampingtent waarin je slaapt met uitzicht op de sterrenhemel. Dat bezoekers zin krijgen in een vakantie in een airlodge is een ding dat zeker is! We weten immers allemaal hoe leuk het is om een vakantie in de buitenlucht te vieren. Genoeg redenen waardoor bezoekers graag een kijkje nemen op ons platform.

De Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Bijzonder vakantie vieren op grote hoogte

Onze andere domeinen

Bekijk hier al onze andere domeinen