Toscane
Florence Toscane

Over Toscana.nl

De mooie cultuur en natuur van Italië ontdekken? Dan ben je in Toscane aan het juiste adres! Het lekkere eten, de wijngaarden en heerlijke temperaturen zijn slechts enkele troeven die Toscane in huis heeft. Alles wat je nodig hebt op vakantie is hier aanwezig, en dat maakt dat deze regio één van de populairste plekken van Italië is.

Of je nu daadwerkelijk een stap in Toscane zet of een bezoek brengt aan het platform Toscana.nl: bezoekers worden verwelkomt door glooiende heuvels, cipressen en groene velden. Panorama's die Toscane uniek maken en een grote aantrekkingskracht hebben op jong en oud. Maar er is meer wat Toscane kenmerkt. Wat dacht je van de steden met historie, witte stranden en interessante bezienswaardigheden?

Onze travelbloggers geven Italië-fanaten de beste tips over de leukste hotspots en bestemmingen, zodat je optimaal kunt genieten in deze prachtige regio. Wie Toscana.nl bezoekt, kan talloze tips, één en al inspiratie en een flinke dosis praktische informatie verwachten voor een onvergetelijke tijd in Bella Italia.

Vier alvast vakantie in Toscane

Een van de populairste plekken van Italië? Toscane!

Onze andere domeinen

Bekijk hier al onze andere domeinen