Werk met ons samen

Wil jij met ons samenwerken?

Veel bedrijven hebben zich al laten inspireren door onze labels. We beheren dan ook enkele toonaangevende titels in de reis- en campingwereld. Met duizenden social media fans en websitebezoekers fungeren we zo als traffic generator voor onze partners. Wil jij ook meer uit je content halen en een grotere community bereiken? Wij vertellen je graag op welke manieren we je van dienst kunnen zijn. 

Persreizen

Waar ons hart sneller van gaat kloppen? Het ontdekken van prachtige plekjes, nieuwe mensen ontmoeten en echt even één zijn met de omgeving, om vervolgens onze ervaringen op papier te kunnen zetten. Het overbrengen van passie is een van de merkwaarden van TravelMark en staat dan ook binnen de content van ieder label centraal. En zeg nu zelf, je kunt iets toch alleen echt goed overbrengen als je het zelf hebt ervaren? Dat is precies de reden waarom wij ervan overtuigd zijn dat een persreis een krachtig middel is voor de promotie van een bestemming. 

Door middel van een persreis genereer je meer aandacht binnen de beoogde doelgroep en kun je gasten verleiden tot een bezoek. We reizen regelmatig af naar bestemmingen van partners waar we content maken om te delen op onze social media kanalen. Een combinatie van video en foto wordt ingezet om de volgers optimaal te inspireren. Foto’s van de bestemming, een roomtour door de accommodatie en een aantal stories over activiteiten op het park: de bestemming wordt van A tot Z uitgelicht op onze kanalen! Ook schrijven we na afloop van de persreis een ervaringsblog over het verblijf. Op deze manier wordt onze doelgroep middels verschillende kanalen geïnspireerd en de bestemming op de kaart gezet. 

Promotie van jouw bestemming

Online zichtbaarheid zorgt ervoor dat de doelgroep wordt beïnvloed en getriggerd. Onze labels zijn daarom zo optimaal mogelijk ingericht om bezoekers te inspireren en voor hen relevante vakantieplekken weer te geven, waardoor ze samen met hun reisgezelschap de perfecte vakantiebestemming vinden. Hoe doen we dit? Simpel: we weergeven jouw bestemming zo aantrekkelijk en overzichtelijk mogelijk, waardoor je goed onder de aandacht komt bij potentiële gasten. Onze bezoekers sturen we door naar jouw website, waardoor je verzekerd bent van meer bezoekers en boekingen. Dankzij ons ruime aanbod aan pakketten, zit er zeker ook iets geschikts bij voor jouw bestemming. Benieuwd naar onze pakketten? Die vind je onderaan deze pagina.   

Adverteren via social media en/of via e-mailmarketing

Vandaag de dag zouden we niet meer weten wat we zonder e-mailmarketing en social media moeten. Beide middelen zijn een sterke vorm van marketing en zijn de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen. Niet alleen een trend die we regelmatig in trendrapporten en op het web tegenkomen, maar ook iets dat we op onze eigen kanalen ondervonden hebben. Social media dankt zijn kracht aan de grote hoeveelheid gebruikers en de diverse kanalen. Instagram, Facebook en TikTok zijn slechts enkele voorbeelden die van grote waarde kunnen zijn voor jouw bestemming. E-mailmarketing is daarentegen een gericht middel dat ingezet kan worden om de ontvanger op een persoonlijke manier te bereiken en in te spelen op zijn of haar wensen en behoeften. Terwijl het ene kanaal dus kansen biedt om je bestemming onder de aandacht te brengen onder een grote doelgroep, stelt het andere kanaal je juist in staat om je potentiële klant gericht te bereiken. Juist de combinatie van deze kanalen is onmisbaar voor het promoten van een bestemming.

Branded content 

Wie denkt aan gesponsorde content denkt al snel aan een uiting waarbij de commerciële boodschap de boventoon voert. Niets is echter minder waar! Branded content is juist geschikt om een product of dienst zo subtiel mogelijk aan te prijzen. Dat maakt dat de bezoekers van onze labels deze branded artikelen in grote getalen lezen en wij deze samenwerkingsvorm regelmatig toepassen. Doordat wij bovendien ook niet-gesponsorde blogartikelen en teksten schrijven, blijft een goede balans behouden. Daarnaast is het voordeel van branded content dat er grote variatie zit tussen onze klanten. Van reisverzekeringen tot aan producten die niet mogen ontbreken in je koffer: alles komt voorbij op onze labels. 

Zie jij een samenwerking met een of meer van onze labels zitten? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Onze samenwerkingen