Sardinië strand
Sicilië

Over Sardinië.nl

Voor een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie moet je op Sardinië zijn. Deze Italiaanse parel met een oppervlakte van 24.000m² heeft prachtige witte stranden en een azuurblauwe zee waaraan je uren kunt doorbrengen. Deze bestemming is daarom perfect voor vakantiegangers die optimaal willen genieten van rust en ontspanning. Aan sfeer en gezelligheid is ook geen gebrek, want in de steden is altijd wel wat te beleven. Tijd om naar Sardinië af te reizen, want hier beleven vakantiegangers het beste van beiden! 

Sardinië is al decennia lang een populaire vakantiebestemming en ook wij zijn fan. Op het platform Sardinië.nl delen onze bloggers met een passie voor dit Italiaanse eiland dan ook al hun tips om het maximale uit een verblijf te halen. En we kunnen je verklappen: deze zijn net zo afwisselend als het eiland zelf! 

Niet alleen variëren de tips op Sardinië.nl van de leukste activiteiten tot aan de beste stranden, ook het aanbod van campings en vakantieparken is divers. Van luxe vakantiewoningen tot aan stacaravans: een vakantieadres vinden dat geheel aansluit bij persoonlijke wensen en behoeften is gegarandeerd. Het is haast onmogelijk om niét geïnspireerd te raken na een bezoek aan onze website. Het blog over cultuur, natuur, ontspanning en zon!

Het eiland waar je moet zijn om maximaal te genieten

Onze andere domeinen

Bekijk hier al onze andere domeinen