Over Campingnavigator.com

Bij Campingnavigator verzamelen we al sinds 1983 campinginformatie. Dat doen we al jaren met een gezellige groep consulenten. Die komen niet alleen langs al die campings, maar vooral ook in en door hun favoriete landen en regio’s. En dat is wel duidelijk: èlk land in Europa heeft prachtige plekken te bieden, ieder weer met zijn eigen karakteristieke kenmerken en cultuur. 

Van de rivierdelta’s en de zandstranden van Nederland tot de bossen en heuvels in de Ardennen, langs de kronkelende rivieren in Duitsland, helemaal naar beneden, door de hoogste bergen in Oostenrijk en Zwitserland naar de Méditerrane landen. Van de ongerepte landen in het oosten naar de ruige Atlantische kust in het westen, eilanden, meren, stranden, bergketens: als je wilt ben je natuurlijk nooit uitgereisd.

Campingnavigator is begonnen als een campinggids, waar campings over heel Europa in stonden. Dat doen we nu anders: we hebben heel Europa opgeknipt in kleine, handige campinggidsen. Per land, of per regio, net waar je behoefte aan hebt. Met daarin net als voorheen een overzicht van de campings, met basisinformatie, de belangrijkste kenmerken en de belangrijkste manieren om rechtstreeks contact op te nemen met de camping. 


Ga naar de website!

Voor de échte kampeerliefhebber

De mooiste plekken en campings in Europa

Onze andere domeinen

Bekijk hier al onze andere domeinen