Nice Côte d'Azur
Nice Côte d'Azur
Nice Côte d'Azur

Over Cotedazur.nl

De Côte d’Azur is een glamoureuze bestemming aan de Middellandse kust. In de zomer bruist het van de toeristen en wij begrijpen wel waarom! Op deze zeer geliefde vakantieplek schijnt de zon altijd en is de sfeer tot in de smalste straatjes te voelen. Maar wat de Côte d’Azur écht bijzonder maakt is de schitterende azuurblauwe kustlijn van Frankrijk met prachtige privéstranden. Gezellig shoppen of eten in één van de toprestaurants: het kan er allemaal! Geen wonder dat deze plek de perfecte bestemming is wanneer je jezelf wilt verwennen met luxe. 

Inspiratie opdoen over het mooiste plekje aan de Middellandse zee? Daarvoor zijn bezoekers aan het juiste adres op Cotedazur.nl. Deze veelzijdige streek trekt jaar in jaar uit vele vakantiegangers van over de hele wereld. Ook online verwelkomen we jaarlijks duizenden bezoekers die zich willen laten inspireren door alle pracht en praal van de Côte d’Azur. 

Wie het platform Cotedazur.nl bezoekt, zal zich op ieder vlak kunnen laten inspireren. Tips voor de leukste activiteiten? Check! De mooiste plekken om te overnachten? Aanwezig! Restaurants waar het water je in de mond loopt? Te vinden! Het moge duidelijk zijn dat bezoekers zich op dit reisinspiratieblog tot in de puntjes kunnen voorbereiden op hun reis naar deze regio. Of gewoon lekker wegdromen bij de prachtige stranden en het helderblauwe water...Hét inspiratieblog over de Côte d'Azur

Glamoureuze bestemming aan de Middellandse Zee met Franse flair

Onze andere domeinen

Bekijk hier al onze andere domeinen