Gardameer
Gardameer
Gardameer

Over Gardameer.nl

Dromen over een vakantie aan het Gardameer, dat is iets wat jaarlijks duizenden mensen  doen. En geef ze eens ongelijk, want het grootste meer van Italië is de perfecte vakantiebestemming voor jong en oud! Wandelen langs de citroenbomen, het water op met een bootje of de mooiste steden ontdekken zijn slechts enkele activiteiten waarvoor het Gardameer de place to be is. La dolce vita!   

Gardameer.nl is het meest volledige reisblog voor de mooiste bestemmingen aan het Gardameer. Het is dan ook geen verrassing dat een groot aantal Gardameerfans zich iedere dag weer onderdompelt in alle inspiratie op het platform. Waar bevinden zich de leukste pretparken? En wat zijn de beste tips voor een autoreis naar het Italiaanse meer? Onze bloggers vertellen het je! 

Naast de tips en informatie die men hier kan vinden, hebben we ook de allermooiste plekjes aan het meer geselecteerd. Een groot aanbod aan bestemmingen en accommodaties rondom het Gardameer staat hier op de bezoeker te wachten. De accommodaties zijn persoonlijk door onze travelbloggers gekozen, die precies weten waar de beste hotspots zich bevinden. Een goed begin voor een onvergetelijke vakantie.Voor iedereen met liefde voor het Gardameer

Bestemmingen aan het mooiste meer van Italië

Onze andere domeinen

Bekijk hier al onze andere domeinen