Een kijkje in de werkweek van Britt

Sinds 3 weken ben ik nu werkzaam bij Travelmark, en het bevalt zeer goed! Samen met Britt van den Tempel en Sabine van den Bosch zit ik doordeweeks twee dagen op kantoor. Hier werk ik mee en help bij het schrijven van blogs voor de verschillende domeinen welke Travelmark rijk is. Ik vind het super leuk om mee te werken en zo van binnen uit alle ins en outs van het bedrijf leren kennen. Daarbij is de sfeer op kantoor altijd fijn. Ik hoor je denken, hoe ziet je werkweek er dan precies uit? Hieronder neem je ik per dag mee. 


Neem een kijkje in mijn werkweek als stagiaire bij Travelmark!

Naast het meewerken bij Travelmark ben ik ook bezig met mijn scriptie. Ik ben op dit moment bezig met afstuderen van HBO Tourism Management op de Breda University of Applied Sciences. Ik schrijf mijn scriptie voor een van de domeinnamen genaamd; Campingnavigator. Drie dagen in de week ben ik bezig met mijn scriptie en de rest van de dagen werk ik mee bij Travelmark. Het fijne aan Travelmark is dat ik zelf mag indelen welke dagen ik aan scriptie wil besteden en welke dagen ik graag naar kantoor zou willen. Dit geeft mij vrijheidsgevoel, wat ik erg waardeer. Meestal werk ik dezelfde dagen op kantoor omdat ik het fijn vind om regelmaat te hebben in mijn week. 

Maandag

Op maandag begin ik meestal met een planning maken voor de week. Ik ga meestal in de ochtend sporten, en vervolgens pak ik mijn spullen om naar school te gaan. Op school ben ik dan bezig met het schrijven van mijn scriptie. Er zijn veel vriendinnen van mij wie ook scriptie aan het schrijven zijn, dus vaak zitten we samen om elkaar te motiveren.

Dinsdag

Op dinsdag ben ik ook op school aan het werk voor mijn scriptie. Ik probeer zoveel in het ritme te blijven, maar de tijd dat ik begin is meestal tussen 09:00 en 10:00. Hier probeer ik af te wisselen met een ander onderdeel van mijn scriptie zodat ik niet te veel op een stuk focus, en met een verse blik kan kijken naar de verschillende onderdelen. Om 6 uur doe ik mijn laptop dicht. 

Woensdag 

Vandaag is het vroeg opstaan want ik ga naar het kantoor in Woerden. Gelukkig kan ik altijd samen met Britt van den Tempel de trein pakken omdat we allebei in Breda wonen. We pakken meestal rond half 8 ‘s morgens de trein en komen rond 9 aan op kantoor. Vanaf het station op Woerden is het nog een kwartiertje lopen naar het kantoor. Het is een inspirerende omgeving. In de ochtend ben ik vaak bezig met blogs schrijven voor een van de domeinen van Travelmark, dit kan dus varieren van glamping.nl tot toscana.nl. Ik vind het leuk om te schrijven en merk dat mijn schrijfvaardigheid al sterk is verbeterd. Na een middagwandeling en pauze ga ik meestal door met de social media posts voor de verschillende domeinen. Om 5 uur zijn we klaar en doen we nog wel eens een na werk borrel in Utrecht. 

Donderdag

Op donderdag ga ik ook vaak naar kantoor. De dag ziet er eigenlijk vrijwel hetzelfde uit. Het is vaak gezellig druk op kantoor omdat we ook met het bedrijf TOP Animation in een ruimte zitten. 

Vrijdag 

Het is vrijdag! Meestal maak ik hier een niet te lange dag van, zodat ik vroeg weekend kan vieren. Ik probeer mijn doelen van mijn scriptie voor de week af te maken. En schrijf op wat er voor volgende week weer gedaan moet worden. 


Hopelijk heb je nu een goed zicht op hoe de week van mij als stagiaire er uit ziet! Niet al te slecht, als je het mij vraagt! :)


Andere blogartikelen