Een kijkje in de werkweek van Sabine

Sabine is een afstudeerstudent van Breda University of Applied Sciences, en volgt de opleiding Tourism Management. Ze werkt twee dagen op kantoor en is de andere dagen van de werkweek bezig met haar afstudeeronderzoek. Lees verder en kom erachter hoe zo’n week er voor Sabine uitziet!

Een kijkje in de werkweek van SabineFoto van Nick Morrison via Unsplash

''Al vanaf dag één voel ik me hier helemaal op mijn plek.''

Een fijne werkomgeving

Al vanaf dag één voel ik me hier helemaal op mijn plek. De collega’s zijn ontzettend gezellig en iedereen staat voor elkaar klaar. Ik vind het werk dat ik doe interessant en leuk om te doen. 

Hoe ziet zo'n werkweek eruit?

Maandag: Op maandag werk ik aan mijn onderzoek voor Kids-Campings.com. Ik ga dan naar een cafeetje of naar de bibliotheek en kan daar een aantal uur aan mijn onderzoek werken. Dit doe ik alleen, of met collega's van Travelmark. Samen kunnen we elkaar helpen met de onderzoeken!

Dinsdag: Dinsdag ga ik naar kantoor. Ik begin meestal om 8:30 en ben om 16:30 klaar. ’s Ochtends maak ik social media berichten voor Kids-Campings.com, en plan ik alvast wat berichten in voor de rest van de week. Daarna schrijf ik een blog die in die week geplaatst zal worden voor Kids-Campings.com. Dit zijn blogs over kindercampings of over een omgeving. Dat vind ik erg leuk om te doen, en mijn schrijfvaardigheid is hier snel beter van geworden!

Woensdag: Op woensdag ga ik ook naar kantoor. Dan begin ik graag iets eerder, om 8:00. Allereerst kijk ik nog eens naar de social media berichten en plan de rest ook in. Daarna kijk ik of er nog nieuwe bestemmingen zijn waar bestemmingspagina’s voor geschreven moeten worden. Als dat zo is ga ik daar mee verder. Anders kan ik de beschikbaarheid van campings bekijken en aanpassen zodat bezoekers van de website alleen campings vinden die nog beschikbaar zijn in een bepaalde periode. Verder kijk ik elke dag of er nieuwe e-mails binnen zijn gekomen voor Kids-Campings.com en beantwoord deze direct.

Donderdag & vrijdag: Op donderdag en vrijdag heb ik weer tijd om aan mijn onderzoek te werken. Ik duik dan bijvoorbeeld in de analytische gegevens van Kids-Campings of heb gesprekken met mijn afstudeerbegeleider.

Foto van Paico Oficial via Unsplash

Andere blogartikelen