Over Travelmark

Als contentmarketingbureau dat actief is in de toeristische sector geloven wij in de kracht van goede content op verschillende niveaus. Van blogs tot landingspagina’s, wij helpen jou om jouw website naar een hoger level te tillen en een betere zichtbaarheid te creëren binnen zoekmachines als Google. Waarom dat belangrijk is en hoe wij jou tijdens deze reis de weg kunnen wijzen? Dat leggen we je graag uit. 

De kracht van online publishing

Wie online publishing zegt, zegt de nieuwe rol van uitgeven in een digitaal tijdperk. Anno vandaag is de verschuiving naar de digitale wereld in een stroomversnelling geraakt én is gebleken wat de waarde van “online zijn” is. Wil je als bedrijf zichtbaar zijn in de wereld van morgen, dan is het noodzakelijk om hier vandaag nog op in te spelen. 

De verschuiving van print media naar digitale publicatie is een van de meest belangrijke ontwikkelingen binnen dit proces. De manier waarop wij informatie tot ons nemen is sterk veranderd. Online ligt er een wereld voor je open en waren informatie en inspiratie nog nooit zo dichtbij. De klant makkelijker, sneller en persoonlijker bereiken is overigens niet de enige kracht van online publishing. In tegenstelling tot print media kunnen zowel kosten als milieu worden gespaard, en conversies worden verhoogd. 

Dat goede content key is en lezers moeiteloos navigeert door de tekst, is vast geen verrassing. Maar het gaat verder dan dat. Het aanbieden van kwalitatief goede content is één, het aanbieden op de juiste plek is twee. En dat is precies de rol die TravelMark wil vervullen. Jouw kompas zijn en je de richting te wijzen in een zoektocht naar het perfecte label. Ga je met ons mee op ontdekking?

Heb je vragen over ons of vraag je je af wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons. 

Een kijkje in de werkweek van Max

Benieuwd naar wie wij zijn?

We stellen ons graag even voor!