Afgelopen week was het weer tijd voor de teamdag! Een uitje dat twee keer per jaar plaatsvindt en toch altijd weer heel gezellig (en nuttig) is. Naast met ons eigen team vierden wij deze dag met zusterbedrijven Team4Animation en Team4Events.

"Na een borrel met hapjes na afloop kunnen we concluderen dat het weer een geslaagde dag was."

Het jaarverslag

De eerste teamdag vindt altijd plaats rond de start van het nieuwe boekjaar (1 oktober). Gezien de groei van de bedrijven het afgelopen jaar was het een hele klus om een dag te vinden waarop iedereen aanwezig kon zijn. Maar iets later dan verwacht is het gelukt. We begonnen de dag met een terugblik op het afgelopen jaar. Waarbij ieder bedrijf presenteerde wat de doelen waren voor het jaar 2017 - 2018 en wat de nieuwe doelen zijn voor het jaar 2018 - 2019. Ook kwam er aan bod of de gestelde doelen behaald zijn. Na de presentaties werd aan iedereen met trots het jaarverslag overhandigd en genoten we met elkaar van een heerlijke lunch.

TeamdagHet teamuitje

Na het 'officiële' deel was het tijd om in de auto te stappen. Een leuke activiteit is namelijk een niet te missen onderdeel tijdens een teamdag (vinden wij). Tot op het moment van vertrek is het elke keer weer een verrassing wat we gaan doen. Wat de activiteit dit keer was heb je misschien al kunnen zien op ons Instagramkanaal. Jeu de boules in Utrecht! Met Frankrijk als focus sluit dit natuurlijk perfect aan op onze bedrijven.

Waar sommige medewerkers dit spel al honderd keer hadden gespeeld op de camping was het voor andere een compleet nieuwe ervaring. Maar hoe dan ook is het toch best bijzonder dat je nu een potje "petanque" kunt spelen in Nederland. Iedereen was flink fanatiek en had aan het eind van de middag de kneepjes van het vak aardig onder de knie. Na een borrel met hapjes na afloop kunnen we concluderen dat het weer een geslaagde dag was.

Wil je graag een geslaagde teamdag organiseren binnen jouw bedrijf? Onze collega's van Team4Events barsten van de leuke ideeën. Neem eens een kijkje op hun website of neem contact op met [email protected].

Andere blogartikelen