Een kijkje in de (werk)week van Cindy

Cindy is sinds 2 september 2019 stagiaire bij Blogs4travel en zal een half jaartje hier bij ons op kantoor blijven. Zij studeert Commerciële economie aan de Hogeschool van Rotterdam. Tijdens haar stage bij ons houdt Cindy zich bezig met het creëren van content voor onze domeinen. Benieuwd wat haar taken verder zijn? Neem een kijkje in de werkweek van Cindy.

Een kijkje in de (werk)week van Cindy

"Verder houd ik mij vooral bezig met onderzoeken. In de eerste week mocht ik al een klein onderzoek uitvoeren naar de app TikTok."

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Wekelijks heb ik een aantal vaste taken. Om te beginnen beheer ik voor vijf van onze domeinen de Instagram. Iedere week post ik een foto op elk Instagram kanaal. Daarnaast schrijf ik ook blogs. Lekker mijn creativiteit in het schrijven stoppen is toch weer heel wat anders. Naast blogs houd ik me ook bezig met het schrijven van pagina's over bestemmingen. Het ligt er maar net aan wat er op de planning staat.

Verder houd ik mij vooral bezig met onderzoeken. In de eerste week mocht ik al een klein onderzoek uitvoeren naar de app TikTok.

Een dag per week werk ik aan mijn interventie opdracht voor school. Dit doe ik in opdracht voor ons domein Kids-Campings.com.

Wat maakt jouw stage zo leuk?

Ten eerste vind ik het heel fijn dat er zo'n informele sfeer heerst op kantoor. Er worden hier en daar grapjes gemaakt en we zijn een jong team, waardoor ik mij vanaf dag één al welkom en thuis voelde. Super fijn! Iedereen is vriendelijk en bereid om je te helpen. Daarnaast is het ook echt gaaf dat mijn blogs en bestemmingspagina's online komen. Zo kan iedereen mijn werk lezen en kan ik het zelf later nog terug vinden! Daarnaast hoop ik lezers op deze manier te inspireren.

En buiten je stage om?

Buiten mijn stage om is mijn leven vrij rustig. Vaak ben ik te vinden bij vrienden of familie. Ik reis veel op en neer van mijn ouders in Nijmegen naar mijn kamer in Rotterdam. Ieder weekend is voor mij familieweekend. Daaromheen probeer ik nog tijd vrij te maken voor mijn vrienden. Wat wij het liefst doen? Gewoonweg eten. Ik heb dan ook al veel restaurantjes door heel Nederland heen uitgeprobeerd. Verder houd ik van series/films kijken, winkelen, dansen en sporten. Natuurlijk staat reizen bovenaan mijn lijstje.

Kortom, buiten stage om ben ik vaak bezig. Stil zitten is voor mij, na een lange dag op kantoor, een no go. Maar mocht ik toch in zo'n mood zijn om relaxed achterover op de bank te leunen, dan lees ik graag een boek. Jane Austen is mijn favoriete Engelse schrijfster!

Andere blogartikelen