Een kijkje in de (werk)week van Eeke

Eeke studeert Tourism Management aan de Breda University of Applied Sciences. Ze loopt sinds 2 februari 2019 stage bij Blogs4Travel en zal een half jaartje bij ons blijven. Tijdens haar stage houdt Eeke zich bezig met content marketing en met de sales voor onze domeinen. Benieuwd wat Eeke zoal doet bij ons op kantoor? Neem een kijkje in de (werk)week van Eeke.

Een kijkje in de (werk)week van Eeke

"Het toffe aan mijn stage vind ik dat ik zie hoe snel ik beter word in het schrijven van content. Mijn collega’s en stagebegeleiders doen echt moeite om me daarbij te helpen."

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Ik heb een aantal vaste taken. Om te beginnen is dat het schrijven van blogs voor onze eigen domeinen. In totaal hebben we veertien eigen domeinen waar allemaal blogs op moeten worden gepost. Daarnaast houd ik de social media bij voor vijf van onze domeinen. Ik zorg dat er wekelijks een leuke nieuwe foto op staat. Het liefst plaats ik foto’s die ingezonden zijn door onze volgers natuurlijk! Ik help ook mee met het schrijven voor klanten. Soms gaat het om blogs, soms om het schrijven van bestemmingspagina’s.

Daarnaast houd ik me ook bezig met de sales van Glamping. Ik ga mee naar meetings over dit domein en ik contacteer glampings die op onze website staan of misschien komen te staan. Hierdoor houd ik ook wat afwisseling in mijn werk.

Voor school ben ik bezig met het schrijven van een marketingplan voor nieuwe producten die we gaan aanbieden.

Wat maakt jouw stage zo leuk?

Het toffe aan mijn stage vind ik dat ik zie hoe snel ik beter word in het schrijven van content. Mijn collega’s en stagebegeleiders doen echt moeite om me daarbij te helpen. Ook vind ik het leuk om te zien dat al mijn werk ook online staat en ik het terug kan vinden. Zo gaat je werk nooit verloren!

Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik mijn creativiteit kan inzetten tijdens een baan of stage. Bij Blogs4Travel kan ik dat gegarandeerd.

Last but not least: ik geniet van de informele sfeer op kantoor. Er is ruimte voor wat gekkigheid. Zo houden we bijvoorbeeld tegenwoordig wekelijks wel een kantooryogales! Zo kan iedereen een keer goed stretchen om weer fris door te kunnen werken.

En buiten je stage om?

Ik woon in Eindhoven en ik heb daar een behoorlijke tijd in de horeca gewerkt. Ik kom daar nog steeds graag langs. In het weekend spreek ik dan ook graag met vrienden en oud-collega’s af om te genieten van een drankje op het terras.

Daarnaast speel ik nu al een jaartje of 8/9 gitaar. In het verleden heb ik daar wel optredens mee gedaan maar tegenwoordig steek ik er iets minder tijd in. Al kan ik nog steeds genieten van een goede jamsessie met vrienden of een beetje song writing zo nu en dan.

Ik houd ook ontzettend van lekker eten! (wie niet). Regelmatig bezoek ik dan ook een restaurant waar ik goede verhalen over heb gehoord. Ondertussen heb ik al gegeten bij heel wat restaurants in het centrum van Eindhoven! Mijn vriend kan ook heel goed koken dus daar maak ik ook graag gebruik van. Na het eten ploffen we lekker met ons bordje op de bank en kijken we series op Netflix.

Andere blogartikelen