Een kijkje in de (werk)week van Femke

Femke is sinds 8 februari 2021 werkzaam als stagiaire contentmarketing bij Blogs4Travel en zal een half jaar bij ons blijven. Ze zit nu in het derde jaar van haar studie Tourism Management aan Breda University of Applied Sciences. Ze houdt zich onder andere bezig met het schrijven van blogs, detailpagina’s en het maken van nieuwe content. Benieuwd naar haar wekelijkse bezigheden? Neem een kijkje in de (werk)week van Femke!

Een kijkje in de (werk)week van Femke

"Het schrijven van blogs, detailpagina's en themapagina's behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Zelf vind ik het plannen van een vakantie het leukste wat er is. Leuk om te combineren!"

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Het schrijven van blogs, detailpagina's en themapagina's behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Zelf vind ik het plannen van een vakantie het leukste wat er is. Superleuk dat ik nu ook anderen kan inspireren door het schrijven van blogs. 

En wat doe je nog meer? Naast het schrijven van blogs ga ik mij bezig houden met sales taken. Een ding is zeker mijn communicatieve en analytische vaardigheden gaan met de minuut vooruit! Ook ga ik een passend onderzoek uitvoeren voor het bedrijf.

Wat maakt jouw stage zo leuk?

Iedere dag lezen en schrijven over de leukste bestemmingen, reistrends en tips. Creatief bezig zijn en veel eigen inbreng. Welke toerismestudent wil dat nu niet? Zo leuk dat mensen jouw verhaal als inspiratiebron gebruiken.

Niet alleen het werk is leuk, maar vooral ook het jonge en enthousiaste team. Vanaf de eerste dag werd ik al direct overal bij betrokken, waardoor ik me erg op mijn plek voel binnen het team. Hard werken, maar toch lekker informeel! Hoe gaat het werken dan nu tijdens corona? Helaas ben ik nog niet op kantoor geweest. Hoewel dat eigenlijk niet zo voelt. Het team is erg betrokken en zorgt ervoor dat thuis werken leuk blijft! Iedere dag een gezamenlijke meeting en tijd voor "koffie met een kuukske" om bij te kletsen.

En buiten je stage om?

Normaal gesproken vind ik het heerlijk om met vriendinnen op een van de gezellige terrasjes in Tilburg te zitten. Maar helaas zit dat er nu even niet in, gelukkig woon ik in een gezellig studentenhuis waar iedere avond wel iets te beleven is!

Vanaf mijn 15e ben ik al werkzaam in een café/restaurant in het "altijd" zonnige Limburg. Verder ben ik regelmatig te vinden in de sportschool voor Taekwondo. En tijdens corona? Stil zitten is niks voor mij, dus ben ik samen met een vriendin gestart met de verkoop van mondkapjes. Dit loopt inmiddels erg goed, waardoor ik mij zeker niet hoef te vervelen. Ook wandelen en online speciaalbieravonden zijn inmiddels nieuwe hobby's geworden.

Andere blogartikelen