Een kijkje in de (werk)week van Kathleen

Kathleen startte in februari 2017 bij ons op kantoor na het afronden van haar opleiding Italiaanse taal- en cultuur. Voordat zij begon aan haar avontuur als hoofd animatrice op een camping in Italië, had zij voor twee maanden een werk-leerplek bij ons. Na dat avontuur keerde ze toch bij ons terug, om in april 2018 Nederland opnieuw in te ruilen voor Italië. Inmiddels is ze onze accountmanager en is ze dit keer van plan om te blijven!


Een kijkje in de (werk)week van Kathleen

"Als een vakantiebestemming graag een plekje op één van onze websites wilt, ben ik vaak ook degene die de tekst voor ze schrijft."

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Ik richt me vooral op onze eigen websites die over Italië gaan, zoals Gardameer.nl, Toscana.nl en Sardinië.nl. Ik onderhoud het contact met de vakantiebestemmingen die op onze websites staan. Ook ben ik altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen om toe te voegen aan ons aanbod. Als een vakantiebestemming graag een plekje op één van onze websites wilt, ben ik vaak ook degene die de tekst voor ze schrijft. Daarnaast houd ik me bezig met de blogs die op onze websites verschijnen en verzorg ik de social media.

Sinds november geef ik ook één dag in de week les bij de Leisure & Hospitality opleiding van Rijnijssel, waar ik mijn kennis over en ervaring met animatiewerk deel met de leerlingen. Dit betekent dat ik twee dagen op kantoor aanwezig ben, want sinds 1 januari 2019 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: La Cucina di Caterina. Daar richt ik me de rest van de week op. Ik geef Italiaanse kookworkshops zoals verse pasta maken, een Italiaans 3-gangenmenu bereiden, limoncello maken, Italiaanse koekjes bakken... Als het maar Italiaans is, want daar ligt mijn passie!

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Mijn werk is ontzettend veelzijdig! Niet alleen omdat ik parttime werk en daarnaast mijn eigen bedrijf heb, maar ook binnen Blogs4Travel. Ik onderhoud het contact met onze Italiaanse klanten, zoek nieuwe klanten, schrijf teksten, houd de social media bij, geef les... Lekker veel verschillende dingen, daar hou ik wel van.

En buiten je werk om?

Ben ik natuurlijk veel aan het koken, bakken en nieuwe recepten verzinnen! Daarnaast hou ik ontzettend van dansen en heb ik twee keer per week moderne dansles. Ook vind ik veel rust in yoga, dus probeer ik elke week één of twee keer in de ochtend een yogasessie te doen, maar dit lukt niet altijd. In het weekend ben ik vaak op pad met mijn vriend. Dan zoek ik mijn familie uit België op, ga ik langs bij vrienden of zitten we gewoon lekker op ons balkon. In juni gaan we samen zijn ouders in Noord-Italië opzoeken en rijden we daarna door naar Toscane, daar heb ik nu al zin in!Andere blogartikelen