Een kijkje in de (werk)week van Larissa

Larissa begon in februari 2018 met haar stage bij Blogs4Travel. Na die stage heeft zij ook haar afstudeerscriptie voor ons geschreven. In die periode was ze al parttime werkzaam op kantoor. Inmiddels is die scriptie ingeleverd en heeft ze haar bachelor op zak. Sinds december 2018 is Larissa fulltime werkzaam bij ons als contentmarketeer.

Een kijkje in de (werk)week van Larissa

"Het grootste deel van mijn werkweek ben ik bezig met het creëren van content voor opdrachtgevers."

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Het grootste deel van mijn werkweek ben ik bezig met het creëren van content voor opdrachtgevers. Om de huidige situatie even als voorbeeld te nemen is dat op dit moment voornamelijk content voor Zoover. Naast blogs schrijf ik bijvoorbeeld ook landingspagina's voor hen. Hierbij zorg ik dat het naast leuk om te lezen ook SEO-geoptimaliseerd is. Naast het creëren van content voor opdrachtgevers doe ik dit ook voor onze eigen domeinen en zorg ik dat de websites van onze eigen domeinen up to date zijn en blijven. Ook beheer ik de social media van een tweetal domeinen waaronder Glamping.nl en ben ik verantwoordelijk voor de contentkalender van onze domeinen.

Wat maakt jouw baan zo leuk?

Ik kan mijn grootste passies combineren én dat ook nog eens in een baan. Om te beginnen is die passie reizen. Ik denk dat er geen betere manier is om jezelf te ontwikkelen dan door op reis te gaan. Daarnaast is dat schrijven. Deze passie is ontstaan op de basisschool, toen de juffrouw ons allemaal verzocht mee te doen aan een schrijfwedstrijd. Ik had daarvoor nog nooit een letter op papier gezet, maar toen mijn verhaaltje werd uitgekozen voelde ik me heel trots en ben ik dat schrijven altijd leuk blijven vinden. Nu kan ik die twee passies dus combineren en mensen hier ook nog mee inspireren.

En buiten je werk om?

Buiten werk om ga ik een aantal keer per week naar de sportschool. Verder hou ik gewoon veel van gezelligheid en ben ik graag bezig. Af en toe een avondje relaxen is top, maar verder ben ik vaak met vriendinnen. Ik hou van uit eten gaan en vind het leuk om ook in Nederland leuke steden en hotspots te ontdekken. In mijn weekend ga ik het liefst weg en ben ik in de stad te vinden. En in de zomer? Dan ben ik te vinden op een leuk festival.

Benieuwd of Larissa jou ergens bij kan helpen? Je kunt haar altijd een mailtje sturen via [email protected].

Andere blogartikelen