Een kijkje in de (werk)week van Marel

Marel is op 5 februari 2019 begonnen met haar afstudeerstage bij Blogs4Travel. Voor haar studie Communicatie in Den Haag is ze bezig met een scriptie en communicatieadvies. Twee dagen per week rijdt Marel met haar autootje vanuit Gouda naar Woerden om stage te lopen bij ons. Wij vroegen haar onder andere wat ze zo leuk vindt aan haar stage!

Een kijkje in de (werk)week van Marel

"Drie dagen per week werk ik vanuit huis aan het onderzoek voor mijn scriptie. Tijdens dit onderzoek zoek ik uit hoe Blogs4Travel meer vaste klanten en vaste projecten kan binnenhalen."

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Drie dagen per week werk ik vanuit huis aan het onderzoek voor mijn scriptie. Tijdens dit onderzoek zoek ik uit hoe Blogs4Travel meer vaste klanten en vaste projecten kan binnenhalen. Dit wil ik realiseren door de behoeftes van de klant in kaart te brengen en uit te zoeken hoe de doelgroep door middel van communicatie bereikt kan worden. Op de dagen dat ik stageloop bij Blogs4Travel ben ik voornamelijk bezig met content creëren voor verschillende klanten. Momenteel schrijf ik vooral blogs voor onze eigen labels en schrijf ik content voor een groot project van Zoover. De content die ik hiervoor schrijf zijn teksten over accommodaties aan de Turkse Rivièra waarin ik ervaringen van vakantiegangers verwerk. Daarnaast onderhoud ik de Instagramaccounts van onze labels: Gardameer.nl, Marche.nl, Sardinië.nl, Sicilië.nl en Toscana.nl.

Wat maakt jouw baan zo leuk?

Tijdens mijn werk hier kan ik mijn twee favoriete dingen combineren: schrijven en reizen. Ik ben dol op schrijven. Mijn liefde voor schrijven ontstond al toen ik erg jong was. Tijdens mijn opleiding Communicatie ging ik steeds meer schrijven en groeide deze liefde nog meer. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te reizen en leuke stadjes te ontdekken. Mijn passie voor reizen en schrijven kan ik heel erg goed combineren bij Blogs4Travel en dat maakt het een hele leuke baan voor mij!

En buiten je werk om?

Naast mijn werk bij Blogs4Travel vind ik het erg leuk om verschillende dingen te ondernemen. Ik ga graag naar de sportschool, hier houd ik me bezig met krachttraining. Als ik thuis ben, kook ik graag. Ik ben vooral dol op de Italiaanse keuken en ik maak graag verschillende pasta's, risotto's en nog veel meer. Als ik een dagje vrij ben ga ik graag met vrienden de stad in om te winkelen of om restaurantjes en barretjes uit te proberen. Daarnaast vind ik het heerlijk om de natuur in te gaan met mijn camera. Ik kan uren rondlopen en foto's maken.

Andere blogartikelen