Een kijkje in de (werk)week van Myrthe

Sinds 2 september 2019 is Myrthe bij ons op kantoor te vinden. Zij loopt vijf dagen per week stage bij ons tot 24 januari. Myrthe studeert Styling, Interieur en Vormgeving aan het Nimeto Utrecht. Tijdens haar stage houdt ze zich bezig met grafische vormgeving. Benieuwd naar meer? Lees dan mee en neem een kijkje in de (werk)week van Myrthe.

Een kijkje in de (werk)week van Myrthe

"Wat mijn stage zo leuk maakt is dat elke dag anders is!"

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Belangrijk om te vermelden is dat ik de grafische vormgeving doe voor Blogs4Travel, maar ook voor zusterbedrijf TeamAnimation. Ik houd mij voor beide bedrijven bezig met het ontwerpen en opmaken van posts die verschijnen op social media. Verder zijn mijn werkzaamheden erg divers. Op dit moment zijn we bijvoorbeeld druk bezig met het integreren van de nieuwe huisstijl, waar een hoop voor opgemaakt moet worden. Denk hierbij aan brochures, banners, visitekaartjes en noem maar op.

Wat maakt jouw stage zo leuk?

Wat mijn stage zo leuk maakt is dat elke dag anders is! Doordat ik werk aan verschillende opdrachten leer ik elke week weer nieuwe dingen. Ik merk dat ik blijf bijleren en dat is leuk. Vooral als het aankomt op de Adobe programma's, die hebben oneindig veel functies.

En buiten je stage om?

Buiten mijn stage om ben ik veel bezig. Als mijn werkdag op kantoor afgelopen is ga ik door naar de ijssalon Roma, waar ik twee tot drie keer in de week werk. Hier kom ik natuurlijk om ijsjes te scheppen maar ook om zelf ijs te eten. Je moet tenslotte weten wat je verkoopt, toch?

Buiten het werken om moet er natuurlijk ook gesport worden. Drie keer in de week ben ik te vinden op de ijsbaan. Ik zit al zo'n tien jaar op kunstschaatsen en doe dit nog steeds met veel plezier.  Wanneer ik niet hoef te werken of te trainen ben ik lekker onder een warm dekentje te vinden met Netflix en natuurlijk een zak chips.

Andere blogartikelen