Een plekje in Glamping Business Magazine

Met de komst van corona is er veel veranderd in ons dagelijks leven. Zo werken we zoveel mogelijk thuis, regelen we het onderwijs voor de kids vanuit huis en hebben we heel veel online bijeenkomsten. Al dit thuisblijven heeft er ook toe geleid dat wij onze vrije tijd anders zijn gaan besteden. Zo gingen we het afgelopen jaar weinig tot niet op vakantie naar het buitenland. Deze gedragsverandering heeft verschillende veranderingen meegebracht op toeristisch gebied. Meer weten over de gevolgen hiervan voor de glampingwereld? Lees hieronder meer over dit onderwerp in het Glamping Business Magazine.

"Richard Otten heeft samen met Esmee Schut een artikel geschreven voor het Glamping Business Magazine. Hierin bespreken zij het effect die de komst van corona gehad heeft op de glampingwereld."

Meer glampingvakanties

De eigenaar van Blogs4Travel Richard Otten heeft samen met Esmee Frederique Schut een artikel geschreven voor het Glamping Business Magazine. Hierin bespreken zij het positieve effect die de komst van corona gehad heeft op de glampingwereld. Ook gaan zij in op de gebeurtenissen op glampinggebied van het afgelopen jaar in combinatie met het gedrag van de Nederlandse reizigers. In dit artikel leggen ze uit waarom juist nu de glampingaccommodaties erg aantrekkelijk zijn. In 3 uitgebreide pagina's geven Richard en Esmee jou een kijkje achter de schermen van de glampingwereld.

Ben je benieuwd geworden naar het complete artikel van Richard en Esmee en wil je de rest van Het Glamping Business Magazine lezen? Je kunt dit online lezen. Het artikel over glamping in Nederland begint vanaf pagina 37. Naast dit artikel is het ook een aanrader om de rest van het magazine door te bladeren.

Impressie van het artikel in het Glamping Business MagazineWil jij meer weten over de glampingmogelijkheden in Nederland en door heel europa. Laat je dan inspireren door één van onze verschillende labels en ontdek wat voor accommodatie er bij jou past. Of ben jij benieuwd geworden naar de verschillende contentmarketingtips die Blogs4Travel te bieden heeft. Neem dan een kijkje op onze blogpagina, hierop staan verschillende inspirerende blogs vol tips voor jou klaar om jouw content te verbeteren.

Andere blogartikelen