Een tour langs verschillende vakantieparken: Parkendag van Booking Boosters

Woensdag waren wij aanwezig op de Parkendag georganiseerd door Booking Boosters. We bezochten gedurende deze dag drie vakantieparken in de populaire toeristische regio Overijssel. Benieuwd hoe deze dag ons bevallen is en welke parken we bezocht hebben? Lees met ons mee.

"We bezochten gedurende deze dag drie vakantieparken in de populaire toeristische regio Overijssel."

Vakantiepark Hof van Salland

Als eerste brachten we een bezoek aan Vakantiepark Hof van Salland. Een modern vakantiepark dat gericht is op luxe, rust en ruimte en dat straalt er bij binnenkomst ook meteen vanaf. Ook al zijn ze hier en daar nog wat aan het bouwen en is het park nog niet helemaal af, vind je hier al een aantal prachtige vakantieaccommodaties waarin je kunt overnachten. De luxe lodge vakantiehuisjes hebben zelfs wel iets weg van Glamping. Met een grotere groep overnachten kan hier trouwens ook, want er zijn ook accommodaties voor 14 personen.

Een tour langs verschillende vakantieparken: Parkendag van Booking BoostersVakantiepark 't Rheezerwold

Als tweede brachten we een bezoek aan Vakantiepark 't Rheezerwold waar ook een overheerlijke lunch voor ons klaarstond. Bij binnenkomst merkte je meteen dat de eigenaren hier echt plezier hebben in hun werk en je maar wat graag vertellen wat er op hun vakantiepark te doen is. Na een kopje groentesoep, een vers belegd broodje en een broodje kroket begonnen we aan de rondleiding over dit park.

Een heel ander park dan het park hiervoor dat zich vooral richt op gezinnen met kinderen tot 12 jaar. En daar zijn dan ook volop faciliteiten voor. Er is een kleine binnenplaats met podium, een klein binnenzwembad en een mooi buitenzwembad met glijbanen. Ook opvallend was het 'voetbalveldje' waarop je elkaar digitaal kunt uitdagen en ook via een app de punten bij kunt houden. Zo kun je de strijd aangaan met andere vakantieparken of zien wie op het vakantiepark bovenaan de ranglijst staat. Erg komisch!

Voor ons in het bijzonder interessant waren natuurlijk de glampingaccommodaties die ze aanbieden op dit park. De glampingaccommodaties bevinden zich op een prachtige locatie op het park aan een vijver, waardoor je vanaf je terras een mooi uitzicht hebt. Ook was er nog een bijzonder extraatje op het park te vinden: een kasteel waarin je kunt verblijven. Wedden dat dat aanslaat bij de kleintjes?

Een tour langs verschillende vakantieparken: Parkendag van Booking BoostersKampeerdorp de Zandstuve

Last but not least brachten we een bezoekje aan Kampeerdorp de Zandstuve waar ook een diner in de vorm van een pizzabuffet voor ons klaarstond. De enthousiaste parkmanager nam ons mee over het park, waarbij vooral de mooie inrichting van de kampeerveldjes ons opviel. Op elk veldje vind je een speeltoestel voor de kleintjes en de plekken zijn erg ruim opgezet.

Een tour langs verschillende vakantieparken: Parkendag van Booking BoostersSowieso is Kampeerdorp de Zandstuve helemaal gericht op een luxe en kindvriendelijke kampeervakantie, want je kunt hier werkelijk waar alles vinden. Van een binnenzwembad tot aan een buitenzwembad met glijbanen: de kids zullen zich hier zeker vermaken. Gaan jouw kinderen op zoek naar Cobus nest in de indoor speeltuin of nemen ze liever een kijkje in het theater?

De luxe uitstraling werd ook doorvertaald in de glampingaccommodaties, waarbij zeker de luxe lodgetenten bij ons in de smaak vielen. Tel daar de verschillende restaurants en de mogelijkheid om je pizza te laten bezorgen bij op en je weet dat je goed verzorgd zult zijn tijdens je verblijf bij de Zandstuve.

Een tour langs verschillende vakantieparken: Parkendag van Booking BoostersKortom: een leuke dag waarbij we een aantal mooie parken bezocht hebben. Daar kunnen we zeker weer leuke content over schrijven voor onze domeinen!

Andere blogartikelen