Glamping op een festival!

Afgelopen weekend was ik (Larissa) samen met Renske aanwezig op het festival Down The Rabbit Hole. Namens Glamping.nl testten wij de glamping uit op dit festival. Want ook op verschillende weekendfestivals vind je dit jaar naast het 'gewone' campingterrein een terrein met glamping accommodaties. Meer weten? Lees dan snel verder!

"Heerlijk weer, goede muziek en een strandje aan het water. Het ontbrak ons aan niets op Down The Rabbit Hole."

Down The Rabbit Hole

Heerlijk weer, goede muziek en een strandje aan het water. Het ontbrak ons aan niets op Down The Rabbit Hole. Het festival vond plaats in recreatiegebied De Groene Heuvels in Ewijk, een prachtige locatie. De locatie leende zich uitstekend om te wandelen langs het water en door de bossen. Wat mij betreft één van de hoogtepunten van het festival waren toch wel al de food trucks. Verschillende delen van het terrein waren ingericht met deze kramen waar je de lekkerste delicatessen kon scoren. Van sushi tot tortilla's!

Glamperen op het festival

CampSolutions nodigde ons uit om een nachtje te komen glampen op het Rabbit Resort. Het Rabbit Resort was als het ware een pop up glamping terrein, hoe bijzonder! Voor een weekend was dit deel omgetoverd tot een resort waarop je een tal van glampingaccommodaties kon vinden. Van tipi tot safaritent tot tenten in thema waar je met zes personen kon overnachten. De voordelen van glamping op een festival? Die zijn wat mij betreft overduidelijk! Slapen in een heerlijk (opgemaakt) bed en schone wc's zonder lange wachtrijen. En misschien wel het belangrijkste: stroom! Zo loop je in ieder geval niet rond op het festival met een lege telefoon. Heel de dag door kon je terecht in de lounge op het Rabbit Resort waar je goed kon ontbijten en lunchen of terecht kon voor een verse smoothie.

CampSolutions verzorgt dit jaar glampingaccommodaties op meerdere festivals!

Glamping op een festival!Nieuwsgierig naar meer? Aanstaande maandag zal er een uitgebreid verslag geplaatst worden op ons domein Glamping.nl.

Andere blogartikelen