Glampspiration: de nieuwste glampingaccommodaties!

Twee weken geleden vond Glampspiration plaats. Een glampingevenement georganiseerd door Campsolutions waarop de nieuwste glampingaccommodaties gepresenteerd werden. Wij waren daar namens Glamping.nl bij.

"Tijdens Glampspiration was duidelijk dat er tal van accommodaties zijn waaruit je kunt kiezen voor je glampingervaring op een festival."

Pop-up Glamping

Wat bijzonder is aan Campsolutions is dat zij zich focussen op Pop-up glamping. Een ander soort glamping dan de reguliere glampingaanbieder. Zie je bijvoorbeeld een glampingaccommodatie op Lowlands? Dikke kans dat deze accommodatie en het gehele glampingterrein door Campsolutions is aangeleverd. Een bijzonder concept met een grote markt. Want wie wil er nu niet genieten van wat extra luxe op een festival of evenement?

Hoe ziet dat er dan uit zo'n pop-up Glamping?

Tijdens Glampspiration was duidelijk dat er tal van accommodaties zijn waaruit je kunt kiezen voor je glampingervaring op een festival. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de Tipi, de Domo of de Yurt. Allemaal bekende glampingaccommodaties die je komend jaar ook op de meeste festivals kunt terugvinden. En al is je accommodatie natuurlijk het belangrijkste onderdeel, ook aan de overige aankleding is gedacht. Zo heb je op het terrein heerlijke hangmatten van Tropical Hangout. Maar ook vaak een binnenplaats met restaurant, waar je 's ochtends zonder lange rij je ontbijtje kunt scoren. Verder vind je op het glampingterrein aparte WC's en douches. Kortom: een luxere festivalbeleving met alles erop en eraan.

Glampspiration: de nieuwste glampingaccommodaties!Bijzondere concepten

Tijdens Glampspiration zagen wij ook iets wat wij nog niet eerder gezien hadden en wat misschien ook niet direct geassocieerd kan worden met glamping. Bijzonder was het in ieder geval wel. De leveranciers van Room45 presenteerden hier een pop-up hotel. Een erg leuk concept waarbij je in een soort mini-hotelkamertje verblijft met douche en WC. Benieuwd waar we dat concept binnenkort nog tegen zullen komen!

Glampspiration: de nieuwste glampingaccommodaties!Weten welke accommodaties er allemaal gepresenteerd werden bij Glampspiration? Lees er alles over in ons blog op Glamping.nl.

Andere blogartikelen