Cindy is op maandag 4 februari 2019 begonnen met haar stage bij Bogs4travel. Voor haar studie Management Toerisme is ze vanaf dat moment 20 weken werkzaam bij ons op kantoor. Met de trein reist ze 5 dagen in de week af naar Woerden. Naast het meewerken is ze ook 1 dag in de week druk met het uitvoeren van haar onderzoek voor ons eigen label Glamping.nl.

Een kijkje in de (werk)week van Cindy

"Een groot deel van de dag ben ik bezig met ons eigen label: Glamping.nl. Hierbij heb ik via de mail contact met verschillende glampings door het hele land."

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Een groot deel van de dag ben ik bezig met ons eigen label: Glamping.nl. Hierbij heb ik via de mail contact met verschillende glampings door het hele land. Ook schrijf ik detailpagina's over bestemmingen met alle informatie zoals de faciliteiten, het verblijf en de ligging. Als ik niet met Glamping.nl bezig ben, schrijf ik content voor verschillende klanten. Nu ben ik bijvoorbeeld druk bezig met het schrijven over hotels in de zonnige Turkse Rivièra voor Zoover. Tijdens het schrijven van deze teksten kijk ik vooral naar ervaringen van vakantiegangers die al eens in het hotel waar ik over schrijf verbleven. Daarnaast probeer ik alle plus-en minpunten van een hotel te verwerken in de tekst. Naast al deze werkzaamheden ben ik één dag in de week druk met mijn onderzoek voor school. Hierbij bekijk ik (natuurlijk) ons domein Glamping.nl en probeer ik te onderzoeken hoe we de conversie kunnen optimaliseren.

Wat maakt jouw baan zo leuk?

Tijdens het werken op kantoor ben ik bezig met mijn grootste passie: reizen. Ik doe natuurlijk niet voor niks een toeristische opleiding. Al maken al die mooie bestemmingen me soms wel iets jaloers. Door over de zonnige bestemmingen te schrijven wil ik vaak zelf op reis in plaats van er alleen over te schrijven. Wat is er leuker dan je twee leukste bezigheden te combineren? Vanaf kleins af aan luister ik al graag naar verhaaltjes en nu schrijf ik ze zelf tijdens mijn stage.

En buiten je werk om?

Wanneer ik niet op kantoor ben, ben ik vaak te vinden in de sporthal. Hier train ik drie keer in de week en fluit ik soms ook wat wedstrijden. Verder maak je mij altijd blij met een dagje winkelen in de stad met vriendinnen. Maar ik vind het ook lekker om een avondje heerlijk op de bank te liggen met een leuke Netflix serie aan. Ohja, en soms moet ik ook nog aan school werken voor mijn opleiding Management Toerisme in Breda. En in de zomer? Dan zit ik het liefst na school op het terras of ben ik op het strand te vinden.

Andere blogartikelen