Ons dagje op het Career Event van TIO

Afgelopen woensdag waren wij samen met Team4Animation uitgenodigd om een dagje naar Nieuwegein te komen voor het jaarlijkse Career Event, de stagemarkt van TIO hogescholen. Wij hadden onze eigen stand, net als nog 150 andere bedrijven. Met ruim 1500 leerlingen was dit jaar dan ook het grootste Career Event tot nu toe!

Ons dagje op het Career Event van TIO

"Met ruim 1500 leerlingen was dit jaar dan ook het grootste Career Event tot nu toe!"

Wat is het TIO Career Event?

Elk jaar krijgen leerlingen en bedrijven de kans om elkaar te leren kennen tijdens deze dag. Er worden presentaties gehouden, pitches gegeven en praatjes gemaakt. Het doel? Voor bedrijven is dat het vinden van geschikte stagiaires en voor studenten natuurlijk het vinden van een leuke stageplek.

Door studenten van de TIO aan te spreken tijdens deze dag, hebben we de kans gehad om hen kennis te laten maken met ons bedrijf. Dit is natuurlijk nuttig voor allerlei bedrijven die op zoek zijn naar stagiaires! Op deze manier heb je ook snel door met welke studenten je een klik hebt en wie er eventueel bij je bedrijf passen. Voor de studenten is het nog veel belangrijker. Dit is hun kans om met veel bedrijven te praten en erachter te komen bij welk bedrijf zij stage willen lopen. Besluiten zij vervolgens te solliciteren? Dan hebben ze vaak toch een streepje voor.

Wat wij deden op het Event

Tijdens het TIO Career Event vertelden wij studenten meer over onze openstaande vacatures. Elk jaar nemen wij een aantal toffe stagiaires aan! Op dit moment bieden wij plek aan vijf studenten. Dit varieert van een meewerkstage tot een afstudeerstage. Tot de mogelijkheden behoren bijvoorbeeld de afdelingen Marketing, Sales en Recruitment.

Ben jij op zoek naar een toffe stage of een nieuwe baan met een jong en gedreven team? Bekijk de vacatures op kantoor bij Team4Animation of de vacatures bij Blogs4Travel. Had je zelf net iets anders in gedachten? Wij staan open voor suggesties!

Andere blogartikelen