Op groepspersreis naar Slovenië

Afgelopen week was ik (Renske) mee op glampingpersreis naar Slovenië. Met vier andere tekstschrijvers met ofwel een eigen magazine ofwel een eigen platform (Kyra van Reishonger, Fleur van Reisbijbel, Janine van Campinglife Magazineen Sander van LEVEN! Magazine) vertrok ik woensdagavond naar Slovenië voor een glampingpersreis. De persreis werd georganiseerd door Baltus Communicatie in samenwerking met het toerismebureau van Slovenië. Eigenaar en oprichter van Baltus Communicatie Marcel Baltus was ook mee op de persreis.

"Een glampingpersreis zou geen glampingpersreis zijn als er geen glampingaccommodaties werden getest en wat voor een accommodaties!"

Glampings getest!

Een glampingpersreis zou geen glampingpersreis zijn als er geen glampingaccommodaties werden getest en wat voor een accommodaties! De bezochte accommodaties sloten perfect aan bij ons platform Glamping.nl. Aanstaande maandag zal er daarom ook nog een uitgebreid verslag verschijnen op ons platform Glamping.nl. Het mooie aan Slovenië is dat niks ver uit elkaar ligt. Het land is kleiner dan Nederland, waardoor je zo overal bent. Of je nu op zoek bent naar een strandvakantie, een wandelvakantie of een stedentrip: in Slovenië vind je het! Dat maakt het land natuurlijk erg aantrekkelijk als vakantieland.

Maar nog lang niet iedereen weet dit. Zelf was ik erg verrast door het landschap en de vele mogelijkheden die dit land biedt. Ik kan het dus zeker ook aan andere reisbloggers aanraden om hier eens heen te gaan om dit land verder te ontdekken! Ik denk daarom ook dat het goed is dat deze persreis naar Slovenië gemaakt is, zodat meer mensen dit prachtige land kunnen gaan ontdekken tijdens hun volgende vakantie.

Organisatie

De persreis was onwijs goed georganiseerd. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat werden we volledig verzorgd door onze gids Petra van het toerismebureau van Slovenië. Zij leidde ons door prachtige steden als Maribor en Ljubljana, met de boot over Lake Bled en met de e-mountainbike naar de mooiste vergezichten. Het programma was heerlijk rustig, waarbij we elke ochtend om ongeveer 10 uur begonnen aan een activiteit en vaak 's avonds afsloten met een heerlijk diner. Overnachten deden we in luxe glampingaccommodaties met bubbelbad of hottub en soms kregen we zelfs ontbijt op bed! Kortom: een prachtige ervaring en ik wacht met smart om het artikel maandag met jullie te kunnen delen!

Geïnteresseerd in het maken van een persreis of zelf een persreis beschikbaar? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Andere blogartikelen