Seminar op The Glamping Show

Onlangs kondigden wij al aan dat Richard aanwezig zou zijn op The Glamping Show in Birmingham. Wat The Glamping Show precies is? Dat lees je in dit blog. In het weekend van 20 - 22 september vond de vijfde editie van dit evenement plaats. Benieuwd hoe Richard het heeft ervaren? Lees dan snel verder!

"In het weekend van 20 - 22 september vond de vijfde editie van dit evenement plaats."

Exposanten

Op een evenement dat geheel in het teken staat van glamping kan één ding natuurlijk echt niet ontbreken: glampingaccommodaties. En die waren er genoeg! Op het terrein (NAEC Stoneleigh vlakbij Warwickshire) presenteerden vele exposanten hun accommodaties. Zelf een kijkje kunnen nemen in zoveel verschillende accommodaties is voor ons natuurlijk geweldig. Daarnaast was het een uitgelezen kans om nieuwe contacten op te doen want op The Glamping Show komen ondernemers in de industrie samen. Als ondernemer heb je na zo'n event weer volop nieuwe ideeën en raak je enorm geïnspireerd door de verhalen van anderen.

Aanwezig als spreker op The Glamping Show

Gedurende het driedaagse evenement kon je dagelijks diverse seminars bijwonen. Ook Blogs4Travel eigenaar Richard Otten was uitgenodigd als spreker. Zijn seminar ging over het onderwerp "Wat kan de UK leren van Europa?". In zijn seminar ging Richard vooral in op de term glamping. Want hier bestaat nog wel eens onduidelijkheid over. Wat is glamping nou precies en wanneer is een accommodatie een glampingaccommodatie? Met Glamping.nl als grootste domein merken we dat dit een belangrijk vraagstuk is waar veel ondernemers in het glampingwereldje mee worstelen. Op dit moment voert Lieke een onderzoek uit in het kader van haar afstuderen waarin deze vraag centraal staat. Wij hopen in december de resultaten te kunnen delen.

Seminar op The Glamping ShowRichard schreef een uitgebreid blog voor Glamping.nl over The Glamping Show. Daarin lees je onder andere meer over de glampingaccommodaties (+ foto's) en vertelt hij met wie hij sprak.

Andere blogartikelen