Het seizoen met z'n allen afsluiten op de Veluwe: een topidee! Van maandag op dinsdag verbleven wij met het team van Blogs4Travel en TeamAnimation bij Glamp Outdoor Camp op de Veluwe. Een pop-up glamping die we eerder al uittestten voor Glamping.nl. Nu dus een herhaling met het hele team! Benieuwd wat we tijdens ons uitje hebben gedaan? Lees dan zeker even mee.

"Van maandag op dinsdag verbleven wij met het team van Blogs4Travel en TeamAnimation bij Glamp Outdoor Camp op de Veluwe. Een pop-up glamping die we eerder al uittestten voor Glamping.nl."

Fear Factor goes Veluwe

We zouden natuurlijk geen echt animatiebedrijf zijn als we geen creatievelingen in het team hadden die een thema-activiteit in elkaar knutselden. Ons programma begon daarom met een eigen versie van het bekende programma Fear Factor. Met parcours, quizvragen en bijzondere snacks proeven, leidde dit tot een gezellig en fanatiek begin van het uitje.

In spanning voor de accommodaties

Het hele team was razendbenieuwd in welke accommodaties we gingen overnachten. Hoog tijd dus om de accommodaties te verdelen. Je kon kiezen uit een overnachting in een Air accommodatie, een Awaji accommodatie of een bunkhouse accommodatie. Alle drie voorzien van een bed, koelkast en elektriciteit.

Barbecueën op de barbecuespot

Nadat iedereen zijn intrede had gedaan, was het tijd voor de barbecue bij de barbecuespot. De enige plek waar je mag barbecueën in verband met de droogte op de Veluwe. Het duurde even voordat we de reusachtige barbecue aan de praat hadden gekregen, maar dat mocht de pret niet drukken. We genoten van het ontvangen barbecuepakket van het Roompot park naast Glamp Outdoor Camp en er was meer dan genoeg eten voor iedereen.

Een gezellig kampvuur

We zetten onze avond voort bij de centrale ontmoetingsplaats van Glamp Outdoor Camp met een kampvuur. Liedjes zingen, marshmallows roosteren en een spelletjesavond: een welverdiende kampeerervaring na een bijzonder seizoen. Na een nachtje in onze glampingaccommodaties stond er de volgende ochtend een ontbijt voor ons klaar met heerlijke verse broodjes, koffie, thee, jus en beleg. Al met al een geslaagde afsluiting van het seizoen, zodat we weer fris kunnen beginnen aan een nieuw jaar!

Teamuitje op de Veluwe

Andere blogartikelen