Terugblik op de Vakantiebeurs Vakdag 2019

Ook dit jaar waren we met ons team weer aanwezig op de Vakantiebeurs Vakdag. Rond 10:00 verzamelden we bij onze Kids-Campings stand voor weer een dag vol netwerken, bewonderen en bijwonen. Benieuwd naar onze ervaring met de Vakdag? Lees dan verder!

"Rond 10:00 verzamelden we bij onze Kids-Campings stand voor weer een dag vol netwerken, bewonderen en bijwonen."

Kids-Campings op de Vakantiebeurs

Om een aantal van onze campings te promoten, staan wij elk jaar met ons label Kids-Campings op de Vakantiebeurs. Bij onze stand informeren wij de ouders graag over de verschillende kindvriendelijke campings uit ons aanbod, terwijl de kinderen lekker kunnen kleuren of schminken bij de animateurs. Op de Vakdag was dit vooral een verzamelpunt voor afspraken met onze klanten en partners.

Glamping op de Vakantiebeurs

Wat ons opviel tijdens deze editie van de Vakantiebeurs, was dat Glamping een stuk prominenter aanwezig was. En dat is natuurlijk alleen maar leuk voor ons label Glamping.nl. Zo konden wij de nieuwste accommodatie van Vacanceselect fotograferen, maar ook de accommodaties van partners als Villatent bewonderen. Genoeg om weer over te schrijven dus op Glamping.nl.

Kennissessies op de Vakantiebeurs

Tijdens de Vakdag hebben we ook een aantal kennissessies bijgewoond. Zo was er een interessante sessie over de trends en ontwikkelingen in de toerismemarkt. Altijd belangrijk om hiervan op de hoogte te blijven. Ook de sessie 'Conversion is Trust' werd door ons bijgewoond waarbij er vooral dieper in werd gegaan op het wekken van vertrouwen bij de consument. Zo kun je bijvoorbeeld de logo's van de ANVR integreren op je website om betrouwbaarder over te komen. Maar ook voor onze domeinen woonden we een aantal persbijeenkomsten bij, zoals de persconferentie van Enit (toerisme voor Midden-Italië), vooral interessant voor onze Italiaanse domeinen en het netwerkontbijt van Glamping Lodges. Al met al was het een geslaagde dag waarin we weer leuke nieuwe contacten hebben opgedaan en bestaande contacten hebben onderhouden. Tot volgend jaar in Utrecht!

Ben je ons niet tegengekomen op de Vakantiebeurs en wil je wel graag verder met ons in gesprek gaan? Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken via [email protected].

Andere blogartikelen